Galatasaray bu kez Napoli'yle karşı karşıya!

Serie A ekibi Napoli, Galatasaray'ın transfer hedefleri arasında yer aldığı konuşulan Ola Solbakken transferini bitirmeye yaklaştı.

Galatasaray bu kez Napoli'yle karşı karşıya!
Galatasaray bu kez Napoli'yle karşı karşıya!
GİRİŞ 21.07.2022 13:02 GÜNCELLEME 21.07.2022 13:02
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın transfer hedefleri arasında yer aldığı bildirilen kanat oyuncusu Ola Solbakken, Serie A'nin yolunu tutabilir.

Sky Sport Italia'nın haberine göre; Serie A ekibi Napoli, Sarı-Kırmızılılar'ın da listesinde yer alan Norveçli Solbakken'in transferini bitirmeye yaklaştı.

Haberde yer alan bilgiye göre İtalyan ekibi, Bodo/Glimt ile sözleşmesi 2022 sonunda bitecek oyuncuyu yaz transfer döneminde değil, sözleşmesi bitince kadrosuna katacak.
23 yaşındaki oyuncunun takımıyla sözleşmesi 31 Aralık'ta sona eriyor ve Napoli şimdiden transferi tamamlamak istiyor.

Solbakken ile Napoli anlaşırken transferin kısa süre içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Kanat oyuncusu bu yaz transfer döneminde Roma'nın da gündemine gelmişti. Hali hazırda sakatlığı bulunan oyuncunun geri dönüşünün 2-3 ayı bulacağı tahmin ediliyor.
2021/2022 sezonunda takımı Bodo/Glimt ile 25 maça çıkan Norveçli kanat, bu maçlarda takımına 8 gol ve 6 asistlik katkı sağladı. (NTV Spor)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • 01adana 1 yıl önce Şikayet Et
    canavar gibi kanat oyuncularımız var. yabancıya hiç gerek yok
    Cevapla
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    gs alsın napoliye kiralık versin oyuncu gelişsin
    Cevapla
  • Samii 1 yıl önce Şikayet Et
    Ooo sakatsa tam gs lik oyuncu. En güzel tedavi rehabilitasyon merkezi gs de. Üstelik tedaviye gelene arava, ev ve para veriyorlar. Napolinin şansı yok.
    Cevapla
  • Erdal 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan zaten sakatmis ne geberiyorsunuz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Napoli tranferi bitirmeye yakınken,2-3 ay sürecek sakatlığı haberini yazıyorlar..fakat bizim takımlar görüşürken bu sakatlığından bihaberler dimi..Böyle çok kronik sakat oyuncu Türkiye'ye geldi..Hemde bile bile getiriyorlar bizim takımlar,, örnekleri çok..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle