Galatasaray'da Mostafa Mohamed yol ayrımında!

Galatasaray, Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed’in kiralanması konusunda Ligue 1 ekiplerinden Nantes ile anlaşmaya vardı.

Galatasaray'da Mostafa Mohamed yol ayrımında!
Galatasaray'da Mostafa Mohamed yol ayrımında!
GİRİŞ 17.07.2022 23:28 GÜNCELLEME 17.07.2022 23:44
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın 4 milyon Dolar'lık ödemeyi Zamalek'e yaparak resmen satın alma opsiyonunu kullandığı Mısırlı golcü Mostafa Mohamed, yakın zaman içerisinde Sarı-Kırmızılı ekibe veda edebilir.

İddialara göre Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nantes, Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed'i satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor.

L'Equipe'te yer alan habere göre Evann Guessand'ın yanına 2 forvet takviyesi daha yapmayı planlayan Nantes, Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed ile yakından ilgileniyor.

Satın alma opsiyonu bulunacak

Fransız ekibinin, Sarı-Kırmızılı ekiple 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan golcü futbolcuyu, önümüzdeki günlerde satın alma opsiyonuyla birlikte kadrosuna katacağı dile getiriliyor.

Mısırlı golcü görüşmelere başladı

Galatasaray'da Mostafa Mohamed de Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Nantes ile sözleşme detayları için görüşmelere başladı. Mohamed'in Fransız temsilcisi ile anlaşma sağlaması durumunda kısa süre içinde Galatasaray kampından ayrılacağı ileri sürüldü.

4 milyon Dolar'lık ödeme yapılmıştı

Galatasaray, 2020/2021 kış transfer döneminde Zamalek'ten satın alma opsiyonuyla kiraladığı Mostafa Mohamed'in bonservisini geçtiğimiz günlerde resmen almıştı. Haziran 2021'de sözleşmede öngörülen bildirimi Zamalek'e yapan ve Mısırlı golcü ile 2025 yılına kadar sözleşme imzalayan Aslan, 4 milyon dolarlık ödemeyi de gerçekleştirmişti.

Mısırlı golcü, Sarı Kırmızılı formayla 1,5 sezonda 57 resmi maça çıktı ve 17 gol attı. Mısır Milli Takımı'nda da forma giyen Mohamed, çıktığı 21 karşılaşmada 4 kez fileleri havalandırdı.

Diagne ile de yollar ayrılmıştı

Sarı-Kırmızılı ekipte Haris Seferovic transferinde sona yaklaşılırken Mbaye Diagne de VavaCars Fatih Karagümrük ile görüşme yapmak için Avusturya kampından ayrılmıştı. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • M~e~t~o 1 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa Muhammed Bence çok iyi bir golcü Beşiktaş maçını hatırlayın harika oynamıştı adamı sahaya sürmedik ki gomis'in arkasında olur mu ya
    Cevapla
  • dirk 1 yıl önce Şikayet Et
    orta saha kanatlar iyi olsun. büyük takım da direk diksen çarpar 20 gol olur.bence bu adam kalsın. arkası sağlam olsun.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Elindeki golcüleri kullanma moratan dicasa muhammed fransaya tam gs işi hangi mantıkla transfer yaparsınız elinizdeki değerleri tek tek harcayıp milyonlarca eıroyu yaşlı ve belirsiz oyunculara gömersiniz bu mamtıjla sızden halt olmaz
    Cevapla
  • GS aslanı 1 yıl önce Şikayet Et
    İsabetli olmuş.
    Cevapla
  • Aydin 1 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa iyi forvet beslense çok farklı olurdu geçen yıl top getiren olmadı aslına kalırsan bu takımda tek Muhammed kalmalı jakne ve gomis gitmeli gomisin hiç bir faydası olmuyir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle