Morutan'la anlaşma sağlandı! Süper Lig'deki yeni takımı...

Galatasaray'da bekleneni veremeyen Olimpiu Morutan, Süper Lig ekibi Sivasspor'la anlaştı. Teknik direktör Okan Buruk onay verirse, transfer gerçekleşecek.

Morutan'la anlaşma sağlandı! Süper Lig'deki yeni takımı...
Morutan'la anlaşma sağlandı! Süper Lig'deki yeni takımı...
GİRİŞ 16.07.2022 10:11 GÜNCELLEME 16.07.2022 22:08
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Galatasaray, geçen sezon taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatmıştı. Büyük umutlarla transfer edilen Olimpiu Morutan beklentileri karşılayamamış, süre almakta zorlanmıştı.

Gözden düşen Rumen yıldız için Sivasspor devreye girdi. Kırmızı-beyazlı ekibin teknik direktör Rıza Çalımbay, A Spor'a yaptığı açıklamada genç oyuncuyu istediğini açıkladı.

ÇALIMBAY: MORUTAN İÇİN TALEBİMİZ OLDU

Ankaragücü'nün de devrede olduğu Morutan'la ilgili konuşan deneyimli teknik adam, "Galatasaray'dan Aytaç Kara ve Emre Kılınç için bir temasımız olmadı ama Morutan için bir talebimiz oldu kiralık olarak. Birkaç gün içinde belli olacak" ifadelerini kullandı.

3 GOL, 5 ASİSTLE OYNADI

Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla Galatasaray'a gelen Rumen oyuncu, Sarı-Kırmızılı forma ile 33 karşılaşmada görev aldı. 23 yaşındaki kanat oyuncusu, 3 gol, 5 asist kaydetti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Cem 1 yıl önce Şikayet Et
    Iyi topçu ama yanlış yerde oynuyor. Tam bir sneider olur. Şutları mukemmel
    Cevapla
  • ömerB 1 yıl önce Şikayet Et
    Giresunspora verir hemşerimiz olur Galatasaray başkanı nede olsa Giresunlu
    Cevapla
  • cahil 1 yıl önce Şikayet Et
    sivas için güzel oyuncu
    Cevapla
  • Serhat Kayseri 1 yıl önce Şikayet Et
    Morutan takımdan giderse en çok ben üzüleceğim sanırım, bence çok iyi bir oyuncu yeteri kadar oynatılmadığını düşünüyorum son 5-10 dakika kala maça alıyorlar adamı
    Cevapla
  • Metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Yetenekli genç oyuncu , sürekli oynayabileceği bir takımda 1-2 sezon kiralık oynasın çok büyük gelişim gösterecektir. İlerde büyük bir futbolcu olacağına inanıyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle