Galatasaray, Serge Aurier için devlerle yarışta!

Sağ bek pozisyonunda Sacha Boey'in yerine arayışta olan Galatasaray, Avrupa devleriyle Serge Aurier için transfer yarışına girdi.

Galatasaray, Serge Aurier için devlerle yarışta!
Galatasaray, Serge Aurier için devlerle yarışta!
GİRİŞ 15.07.2022 13:24 GÜNCELLEME 15.07.2022 13:24
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray gelecek sezona iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sacha Boey'yi takımda düşünmeyen sarı-kırmızılılar, yeni bir sağ bek için arayışta.

RTL France'ın haberine göre,  Fulham, Galatasaray ve Atletico Madrid bonservisi elinde bulunan Serge Aurier ile ilgileniyor.

Haberde Fildişi Sahilli yıldızın gelecek hafta kararını vereceği belirtildi. Serge Aurier'in güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olarak ifade ediliyor.

Kariyerinde Lens, Toulouse, Paris Saint-Germain, Tottenham formaları giyen 29 yaşındaki futbolcu geçen sezonu Villarreal'de noktaladı. Aurier, Sarı Denizaltılar ile 24 maçta görev yaptı.

Takımın başına Okan Buruk'u getiren Galatasaray daha önce Kazımcan Karataş v  Sergio Oliveira'yı kadrosuna katmıştı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 8
  • Muallim 1 yıl önce Şikayet Et
    GS transfer yapmayı bir türlü beceremiyor. İkinci lig ekipleri bile bu konuda daha başarılı. Anlaşılan bu sezon da gs maçları tat vermeyecek, saç baş yolduracak.
    Cevapla
  • Fatih kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu takıma Ünal veya adnan gibi bir başkan, Igor ya da Mancini gibi bi teknik direktör lazım. Gerisi fasa fiso. Biz lig için uğraşırken el alem Avrupa'ya odaklanıyor. Nere de kaldı GALATASARAY'IN KURULUŞ VİZYONU? Çalıp çırpmayan, takıma saygısı,sevgisi olan bir başkan olacak ki gerekenler yapılsın. Elini taşın altına yönetim koymalı,futbolcular değil. Yönetim nasıl hareket ederse,kendi vizyonunu takıma nasıl aşılar ise o şekilde yürür gider. İyi bir yönetim, sert,disiplinli, teknik zekası yüksek bir teknik adamla Avrupa kupası çok yakındır beyler. Kendimizi kandırmayalım vizyonumuzdan çok uzak kaldık. Rakiplerimize avantaj verdik. Bu durum çok üzücü...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ondan sonra Fatih Hocayı kıvarlar çok yazık
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Genç oyuncu almazsan,satarken yüksek bir ücretede satamazsin. Para kazanamazsan bir futbolcudan, Bu o klüp icin bir zarardir. Malesef GS bunu hep yapiyor. Ne iyi bir oyuncu alabiliyor nede satmayi beceebiliyor. Sonuç!,, büyük bir kazik.
    Cevapla
  • gül baba 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş sezonlarda melo ve fernando vardı hala yerini dolduramadılar şimdide marcaonun yerini dolduramayaçaklar, sağ bek ,stoper,defansif ön libero, merkez orta saha, 10 numara,kanat forveti ve santrafor lazım en az 7 tane transfer şart.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle