Galatasaray günü tek antrenmanla tamamladı

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Galatasaray günü tek antrenmanla tamamladı
Galatasaray günü tek antrenmanla tamamladı
GİRİŞ 14.07.2022 16:05 GÜNCELLEME 14.07.2022 16:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yeni sezon öncesinde yurt dışı kamp çalışmaları için Avusturya'nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında bulunan Galatasaray , günü tek antrenmanla tamamladı. Dün oynanan MOL Fehervar karşılaşmasına ilk 11'de başlayan futbolcular günü rejenerasyon çalışmaları yaparken; diğer futbolcular, antrenmana dinamik ısınmayla başladı.

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde savunma ve hücum organizasyonları üzerine çalışan sarı-kırmızılılar, pas çalışmalarının ardından dar alanda çift kale oyun oynadı. Antrenman soğuma hareketleri ile sona erdi. 

Galatasaray, Avusturya'daki hazırlıklarına yarın yapacağı çift antrenmanla devam edecek.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    gs üzerindeki kara bulutların dağılması için hiç bir çaba yok. yine takım çalışmıyor sezona iyi hazırlanmıyoruz yine transferler yapılmadı çünkü gönderilmesi gereken ltbgliler gönderilmedi. bu cenabetlikdurumun bitmesi için önce ltgbli taylanın gönderilmesi lazım.
    Cevapla
  • Bilmem ne? 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok haklısın
    Cevapla