Kopenhag, Olimpiu Morutan'a talip oldu!

Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği ancak bekleneni veremeyen Morutan'a Danimarka temsilcisi Kopenhag talip oldu.

Kopenhag, Olimpiu Morutan'a talip oldu!
Kopenhag, Olimpiu Morutan'a talip oldu!
GİRİŞ 14.07.2022 10:35 GÜNCELLEME 14.07.2022 10:36
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da Marcao'nun Sevilla'ya transfer olmasının ardından beklentilerin altında kalan Morutan'ın da kulüpten ayrılması bekleniyor.

Rumen basının iddiasına göre Danimarka temsilcisi Kopenhag ilerleyen günlerde Morutan için Galatasaray'a resmi teklifini iletecek. Sport'un haberine göre Galatasaray'da yeni teknik direktör Okan Buruk'un planları arasında Olimpiu Morutan yer almıyor.

Sarı Kırmızılıların geçtiğimiz sezonun başında Steaua Bükreş'ten renklerine bağladığı Olimpiu Morutan için Kopenhag'tan gelecek teklif bekleniyor.

Haberde Kopenhag'ın 2021 yazında Morutan için Steaua Bükreş'a 3.5 milyon euroluk resmi bir teklifte bulunduğu ifade edildi. Fakat, Gigi Becali tarafından bu teklifin kabul edilmediği ifade edildi. Danimarka temsilcisinin Morutan'dan vazgeçmediği sarı-kırmızılı ekibe teklifte bulunacağı aktarıldı.

Galatasaray'ın Avusturya kampındaki son hazırlık maçında Morutan süre almadı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 1-0 kaybedilen MOL Fehervar mücadelesinde genç futbolculara şans verdi. Ancak, Morutan'ı yedek kulübesinde oturttu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Rindali.cihat 1 yıl önce Şikayet Et
    Satin gitsin faydası olmayan fitbolculardan bir an önce kurtul murutan jagler luyundama İsmail emre Taşdemir mustafa Muhammed ümer bayram taylant bunlara boşuna para vermeyin
    Cevapla
  • Burak yalınkılıç 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen ilk önce Türkçe konuşmayı öğren sen kimsin Galatasarayı yargılıyorsun
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Futboldan hiç bir şey anlamadığın o kadar belliki bari yorum yapma kendine sakla yorumlarını
    Cevapla
  • gül baba 1 yıl önce Şikayet Et
    morutan galatasarayda kalmalı, takıma yapılaçak takviyelerle birlikte takıma katkısı artar galatasaraya yüksek bonservis getirisi sağlar.
    Cevapla
  • AHMET GNCL 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence onu kiraya verilmeli sonra pişman oluruz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu cocuk iyi aslinda ama kötü bir takima geldi. Hollanda takimlarina kiralayin,sezon sonu 20 mil euro. Bizde nerede o akilli insanlar
    Cevapla
  • Samii 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi olsa avrupalılar alırdı. baksana çatladıkapı spordan 17 yaşında futbolcu alıp gidiyorlar.
    Cevapla
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    Olabilir geçen sezon o kadar uyumsuz ve bezdirilmiş kadro da bir yeteneklerini gösteremedi diyecem kendisi en berbatların başında geliyordu oyununa bakınca gelişime açık da değildi veya senin dediğin gibi çok iyiydi ama terim gibi futbolcu kasabının eline düşmesi dezavantajı oldu
    Cevapla
  • Samii 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçin bu işleri değil 3.5 milyon maaşını verecek takıma yollamaya hazırlar. Bunun aldığı maaşı bile verecek takım çıkacağını sanmıyorum. Tarık çamdal gibi 4 sene tribünde oturup gidecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle