Galatasaray antrenmanında kavga! Kerem ve Van Aanhot birbirine girdi

Avusturya’nın Graz kentinde çalışmalarına devam eden Galatasaray’ın sabah yaptığı antrenmanda Hollandalı Van Aanholt ile Kerem Aktürkoğlu kavga etti.

GİRİŞ 12.07.2022 16:02 GÜNCELLEME 12.07.2022 19:33
Bu Habere 121 Yorum Yapılmış

Galatasaray Futbol Takımı'nın yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'da gerçekleştirdiği kampta futbolcular Kerem Aktürkoğlu ile Patrick van Aanholt arasında gerginlik yaşandı.

Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında yapılan ve ilk bölümü basın mensuplarına açık tutulan antrenmanda futbolcular arasındaki gerginlik, 5'e 2 pas çalışması sırasında meydana geldi.

Görüntüler Milliyet'ten alınmıştır!

Basın mensuplarının sahadan ayrıldığı sırada gerçekleşen olayda Patrick van Aanholt'un müdahalesi sonrasında Kerem Aktürkoğlu yerde kaldı. Bu pozisyon sonrasında önce sözle tartışma yaşayan futbolcular, daha sonra birbirlerinin üzerine yürüdü.

Araya giren diğer futbolcular, Patrick van Aanholt ile Kerem Aktürkoğlu'nu sakinleştirerek gerginliğin büyümesini önledi.

Kerem'den paylaşım! 'Tekme tokat kavga etmişiz gibi çek'Kerem'den paylaşım! "Tekme tokat kavga etmişiz gibi çek"

Kerem Aktürkoğlu: Aramızdaki sevgi ve saygı bakidir

Galatasaray antrenmanında Patrick van Aanholt ile tartışan Kerem Aktürkoğlu sosyal medyadan konuyla ilgili açıklama yayınladı.

Kerem yaptığı paylaşımla şu ifadeleri kullandı:

"Bu sabah antrenmanda bir ikili mücadele sonrasında takım arkadaşımla futbolun doğası gereği yaşadığım tartışma, bağlamından koparılarak 'fiziki şiddet içeren kavga' olarak lanse edilmiş."

"Biz aynı hedef için ter döken, Galatasaray'ın başarısı için ter döken, Galatasaray'ın başarısı için tüm benliğimizi ortaya koyan takım arkadaşlarıyız. Çalışma ortamımızda bu tür münakaşalar yaşanabilir ancak aramızda sevgi ve saygı bakidir."



Patrick van Aanholt: Aramızda hiçbir husumet bulunmamaktadır

Kerem Aktürkoğlu ile yaşadığı olayla ilgili Hollandalı futbolcu Patrick van Aanholt sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Aanholt’un paylaşımı şöyle:

“Takım arkadaşım Kerem Aktürkoğlu ile idmanımız sırasında yaşadığımız ufak gerginlik, ne yazıkki sahanın içinde kalması gerekirken, çıkan abartılı haberler ile yanlış bir şekilde yayılmıştır. Kerem benim kardeşim ve aynı hedefe yürüdüğüm yol arkadaşımdır. Ortak hedefimiz Galatasaray’ın başarısı olup aramızda hiçbir husumet bulunmamaktadır.”

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 121
  • Cemal Serbest 1 yıl önce Şikayet Et
    Nedense hep keremle kavga oluyor bi sebebi var egoizmi fazla kaçırıyor gibime geliyor.
    Cevapla
  • şampiyon cimbom 1 yıl önce Şikayet Et
    Görüntülerde kavga falan yok. tartışmışlar, bunu kavga gibi gösterip Galatasarayı karıştırmaktan medet umanlar var. Galatasaray karışsada şampiyon olacak. karışmasada.
    Cevapla
  • Chrt 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha beter olun daha beter
    Cevapla
  • Yns gkmn 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabi Keremi döve nin fiyati artiyo
    Cevapla
  • Ufuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kerem fazla olmaya başladı. Bu sefer öde meydanı arkana alacağını düşünüp takımda horozluk yapma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle