Galatasaray'da Mostafa Mohamed yol ayrımında

Galatasaray'ın 4 milyon Dolar karşılığında satın alma opsiyonunu aldığı Mostafa Mohamed'in, takımda kalmasına sıcak bakılmıyor.

Galatasaray'da Mostafa Mohamed yol ayrımında
Galatasaray'da Mostafa Mohamed yol ayrımında
GİRİŞ 11.07.2022 10:59 GÜNCELLEME 11.07.2022 23:18
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Mısırlı futbolcu da gelecek sezon kulüpte olmak istemediğini bildirdi. Bu doğrultuda Cim Bom, 24 yaşındaki forvet için gelecek teklifleri beklemeye başladı.

Fransa'dan birkaç talibi olduğu bilinen Mohamed için hedeflenen rakam ise 7 milyon Euro. Aslan, bu ücretin altındaki teklifleri değerlendirmeye almayacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 24
  • Süleyman Savaşçı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben söylemiştim almayın diye. 4 milyon euro boşa gitti yazık. Elde kalacak. Mecburen maaşı ödenip oynatmaya çalışılacak. Kimse bu adama 4 milyon euro vermez. Birkaç sene sonra bedelsiz gider. Olan milletin devletin parasına olur. Tüm masraf GS Başkanı ve yönetimine kesilmeli. Milletin cebinden bir kuruş çıkmamalı.
    Cevapla
  • Ramo 1 yıl önce Şikayet Et
    Nankörler en iyisi bu adam diagneyi satsanıza
    Cevapla
  • Harun 1 yıl önce Şikayet Et
    Cok iyi oyuncu
    Cevapla
  • tavsiye 1 yıl önce Şikayet Et
    asla satılmaması lazım bu nasıl futbol anlayışı kanatlar düzeliyor golcüler aynen kalmalı
    Cevapla
  • Anla işte 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet, yabancı ama (haşa tövbe yarabbim) ismi uygun değil. Ayrıca dövmeleri yok, saç tarzı çılgın değil. Süper lige uygun bir topçu görünümü vermiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle