Galatasaray, Marcao'nun parasıyla transfer yapacak

Galatasaray Futbol Takımı'nda transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, Marcao'nun satışı sonrası 5-6 futbolcuyu daha kadrosuna dahil etmeyi planlıyor.

Galatasaray, Marcao'nun parasıyla transfer yapacak
Galatasaray, Marcao'nun parasıyla transfer yapacak
GİRİŞ 09.07.2022 18:24 GÜNCELLEME 10.07.2022 09:51
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Yeni sezon yapılanması çerçevesinde şu ana kadar Abdülkerim Bardakcı ve Kazımcan Karataş'ı kadrosuna dahil edip, Portekizli futbolcu Sergio Oliveira ile de anlaşan sarı-kırmızılı kulüp, transfer dönemi sonuna kadar 5-6 oyuncuyu daha kadrosuna dahil etmeyi planlıyor.

Marcao'nun satışı kaynak oluşturacak

Galatasaray'da Brezilyalı futbolcu Marcao'nun Sevilla'ya transferi sonrası elde edilecek 15 milyon Euro'luk gelir ile stoper, ön libero, forvet arkası ve santrfor mevkilerine takviye yapılması yönünde karar alındı.

Defans hattında Alman futbolcu Jerome Boateng ve sarı-kırmızılı eski futbolcusu Jason Denayer listede yer alırken, ön libero takviyesi için Paris Saint Germain'de forma giyen Senegalli futbolcu Idrissa Gueye listenin başında bulunuyor. Bu transferin gerçekleşmesi için şartların oluşmasını bekleyen yönetim, alternatif isimler arasında yer alan Portekizli William Carvalho ile de görüşmelerini sürdürüyor.

Forvete Seferovic

Sarı-kırmızılı takımda santrfor bölgesi için İsviçreli futbolcu Haris Seferovic, satın alma opsiyonuyla kiralanması halinde düşünülüyor. Bu mevki için alternatif isimler arasında yer alan Umut Bozok'un, istediği yıllık ücretten dolayı transferi şu an için zor görünüyor.

Daha önce girişimde bulunulan Norveçli hücum oyuncusu Ola Solbakken'in, teknik direktör Okan Buruk'un tam istediği tarzda bir oyuncu olmadığı, bu nedenle de transferinin geri plana düştüğü öğrenildi.

Boey ayrılabilir

Galatasaray'ın Avusturya kampı kadrosuna dahil edilmeyen Sacha Boey'in kiralanması ya da bonservisiyle satışı düşünülüyor.

Bu arada Beşiktaş'ın kadrosuna dahil ettiği Jackson Muleka'nın, sarı-kırmızılı kulübün transfer gündemine hiç gelmediği bildirildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Mardinli 1 yıl önce Şikayet Et
    Sörlotu getirin keyfinize bakin
    Cevapla
  • gül baba 1 yıl önce Şikayet Et
    onyekuru , halil devrişoğlu, jefferson lerma,kaan ayhan ,transfer edilmeli onyekuru sol açık gerektiğinde forvet oynar, jefferson lerma ön libera gerektiğinde sağ bek oynar, kaan ayhan defans ve sağ bek oynar,halil devrişoğlu forvet ve forvet arkası çift yönlü oynar .
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ligi son sıralarda bitirmenin formülünü yazdınız sanırım.onyekuru geçen sezon 1 gol 1 asist 27 maç. Kadronuz 1.lig seviyesinde malesef
    Cevapla
  • Hayri 1 yıl önce Şikayet Et
    Tudor tekrar alınmalı ve kadro ona göre kurulmaliydi ama biz almayınca Marsilya kaptı adamı.
    Cevapla
  • yok artık 1 yıl önce Şikayet Et
    ne tudoru la delirtmeyin adamı
    Cevapla
  • ilker kırdar 1 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim döneminde alınan bütün futbolcular satılmalı 2017 yılındaki gibi kadro mühendisliği yapılmalıdır
    Cevapla
  • Zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    12 m euro ile ne kadar transfer yapılabilir anlamadım yüksekten uçulan maaşlar ne olacak merak ediyorum
    Cevapla
  • İlyas 1 yıl önce Şikayet Et
    Harcama limiti diye birsey var ustune birde gelen tramsfer parasini ekle zaten borclanma yetkilerini gosterir harcama limiti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle