Pedro ve Umut Bozok transferlerine menajer engeli!

Galatasaray, İtalyan 10 numara Joao Pedro ve kulübü Cagliari ile el sıkıştı ama transfere menajer engel oldu.

Pedro ve Umut Bozok transferlerine menajer engeli!
Pedro ve Umut Bozok transferlerine menajer engeli!
GİRİŞ 09.07.2022 11:31 GÜNCELLEME 09.07.2022 11:31
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Sarı kırmızılılar Joao Pedro ve Cagliari ile anlaşmıştı ancak futbolcunun menajeri 700 bin Euro’luk komisyonunu 2.6 milyon Euro’ya çıkardı. Umut Bozok da önce 1.5 milyon Euro olan maaş isteğini 2 milyon Euro’ya yükseltti.

30 yaşındaki futbolcu ile 2.2 milyon Euro maaş ücret karşılığında 3 yıllığına anlaşmaya varıldı. Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur daha sonra Cagliari ile 4.2 milyon Euro’da anlaştı.

Devamında 700 bin Euro menajerlik komisyonu alacak olan Pedro’nun temsilcisi 2.6 milyon Euro talep etti. Timur, “Bu doğru ve etik değil. Kabul ediyorsanız daha önce anlaştığımız rakamı ödeyeceğiz” diyerek masadan kalktı.

“Galatasaraylıyım” diyen ve Kasınpaşa’dan 250 bin Euro alan Umut Bozok’un da 1.5 milyon Euro’dan 2 milyon Euro’ya çıkması tepki çekti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • gerek yok 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayın pedroya da umut bozokada ihtiyacı yok. zaten 4 tane santraforumuz var, 2 genç 2 deneyimli. diagne ve gomis oynar, diğerleri katkı sunar. birde umut bozoku ne yapalım. onun attığı kadar golü diagne ve gomis rahatlıkla atıyor, tabi fatih hoca oynatırsa.
    Cevapla
  • Gurbetten 1 yıl önce Şikayet Et
    ...daha uyanmadilar mahvedilen golcü AHMET EMIN ENGIN var tüm toplarini oynatildigi 3-5 dakikada kendi çabasiyla gole cevirmeye calisan ama kendi takim ardaslarinin kendisini pasifize etmeye ugrasilan biri Ahmet Emin tam Milli takimlik oyuncu üstelik NEDEN ŞANS VERILMIYOR BU GURBETCI COCUGUNA
    Cevapla
  • Kayseri 1 yıl önce Şikayet Et
    Öyleya yabanciya gelince 5 milyon türke gelince 750
    Cevapla
  • Huseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    En fazla500 bin euro eder Kesinlikle bir kuruş vermesinler ederi budur Har vurup harmN savunmayın
    Cevapla
  • Ata ersoy 1 yıl önce Şikayet Et
    her ikisinden acilen vazgeçilmeli bu ne saçmalık. transfer edilirse seneye bunları kiralık oynatacak başka takım bile bulunmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle