Galatasaray, Marcao'yu KAP'a bildirdi!

Galatasaray Kulübü, Marcao'nun İspanya'nın Sevilla takımına transferi için görüşmelerin başladığını açıkladı.

Galatasaray, Marcao'yu KAP'a bildirdi!
Galatasaray, Marcao'yu KAP'a bildirdi!
GİRİŞ 08.07.2022 21:08 GÜNCELLEME 08.07.2022 21:34
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Marcao'nun Sevilla'ya transferi konusunda görüşmelere başladığını KAP'a bildirmesinin ardından İspanyol kulübü de Brezilyalı oyuncu ile 5 yıllık anlaşmaya vardığını açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulüp transferle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcu Marcos Do Nascimento Teixeira’nın Sevilla Football Club, S.A.D Kulübüne transferi konusunda resmi görüşmelere başlanmıştır" denildi. Bu açıklamanın ardından Sevilla da transferi resmen açıkladı. İspanyol kulübü, 26 yaşındaki oyuncu ile 5 yıllık anlaşma sağladı.

2019'da 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer olan Marcao, sarı-kırmızılı formayla 106 Süper Lig maçına çıktı ve 1 kez Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

Sevilla da açıkladı

Sevilla'nın açıklamasında, 26 yaşındaki futbolcunun, sağlık kontrollerinin ardından 5 yıllık resmi sözleşmeye imza atacağı ve takımın kampına katılacağı belirtildi.



 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 34
  • ismail 1 yıl önce Şikayet Et
    GS yi zora soktu kampa katılmadı değeri düştükçe düştü gitmek istedi gitti yeri doldurulmaz değil iyi bir orta saha kurgusu defansı rahatlatır
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaça satıldığı belirsiz. Belki çok daha ucuza gitti. Taraftarın baskısı yüzünden açıklanmıyor. Gitmek isteyeni zorla tutamazsın. Emeklerine sağlık.
    Cevapla
  • Net 1 yıl önce Şikayet Et
    Marcao’yu 17 m€ ya sattılar minimum ama 12 gönderiyorlar her nedense dursun Özbek Ünal Aysal Burak elmas dönemlerinde hep oldu bu işler alıştık birileri zenginleşirken Galatasaray fakirleşti Galatasaray’ Yolunacak kaz gibi gören yöneticiler olduğu müddetçe Galatasaray düzelmez en iyisi devlet Galatasaray’a el koysun
    Cevapla
  • Refik 1 yıl önce Şikayet Et
    Utanmasa dursun üstünde bir de para verseydin 12m€ ney lan takımdaki nadide bir tane oyuncu var yaşı genç hemen Kovalım da 30 yaşını geçmiş oyunculara bonservis ödeyelim 4 yıllık sözleşme yapıp parayı yok edelim Galatasaray’ı batıralım
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    La bu satılırmı ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle