Sevilla, Marcao için teklifini 12 milyon euroya çıkardı!

İstanbul'a gelen Sevilla yetkilileri, Zenit’in 15 milyon euro ödemeye hazır olduğunu duyunca, teklifini 12 milyon euroya çıkardı.

Sevilla, Marcao için teklifini 12 milyon euroya çıkardı!
Sevilla, Marcao için teklifini 12 milyon euroya çıkardı!
GİRİŞ 06.07.2022 10:07 GÜNCELLEME 06.07.2022 10:07
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Galatasaray’da dün hareketli saatler yaşandı. Marcao’yu isteyen Sevilla Kulübü’nün yetkilileri, İstanbul’a gelerek sarı kırmızılılarla görüşme yaptı. Brezilyalı savunmacı da gitmek isterken, İspanyol ekibi son olarak önerisini 10 milyon Euro’dan 12 milyon Euro’ya yükseltti.

ZENiT 15 MiLYON VERiYOR

Aslan’ın, Sevilla’nın teklifini biraz daha yükseltmesi durumunda futbolcuyu göndermeye sıcak bakacağı belirtildi. Bununla beraber Zenit Kulübü de bonuslarla beraber 15 milyon Euro’ya çıktı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • satmayın 1 yıl önce Şikayet Et
    fernando'yu bir sattık hala kendimize gelemedik marcao'yu satınca ne olur kim bilir satmayın 20 m avro dan aşağıya satmayın Vedat muriç bile kaça gitti
    Cevapla
  • dişi kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence az en az 120 ye gitmeli. Buradaki futbol abazası fanatikler nasıl olsa bu tokatçıyı öyle görüyor, yönetim de görmeli. Uyumayın lütfen.
    Cevapla
  • galassaray 1 yıl önce Şikayet Et
    benim bildiğim 15 veriliyorsa sevillanın 15 üzeri teklif etmesi lazım. Bu nasıl bi denklem yahu
    Cevapla
  • Tttttt 1 yıl önce Şikayet Et
    Heveslenmeyin kimse almaz bu c.nsi bozuğu
    Cevapla
  • Marcaoyu 1 yıl önce Şikayet Et
    15 milyon bir sonraki satıştan %30 pay veriyosa ayartmacı sevilla anlaşın yoksa marcao seneye 60 milyona mancesterda görüsünüz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle