Galatasaray'da Marcao kampa katıldı

Adı transfer söylentilerine karışan Brezilyalı oyuncu, yeni sezon için bugün sağlık kontrollerinden geçti ve Sarı Kırmızılılar'ın kampına katıldı.

Galatasaray'da Marcao kampa katıldı
Galatasaray'da Marcao kampa katıldı
GİRİŞ 05.07.2022 13:46 GÜNCELLEME 05.07.2022 13:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig 'de bu sezon teknik direktör Okan Buruk'la şampiyonluğa oynamak isteyen Galatasaray 'da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Yeni sezon hazırlıkları başlamasının ardından gözler Marcao'nun üzerindeydi. Transferde adı Sevilla ve Zenit'le anılan başarılı stoperin çalışmalara henüz gelmemesi akıllarda soru işareti bırakmıştı. Brezilyalı oyuncu, yeni sezon için bugün sağlık kontrollerinden geçti ve Sarı Kırmızılılar'ın kampına katıldı.

Yıldız futbolcunun yanı sıra milli takımlarda forma giyen Yunus Akgün, Mostafa Mohamed ve Kerem Aktürkoğlu da sağlık kontrollerinden geçti ve Sarı Kırmızılılar'ın kampına katıldı.

 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Beceriksizler, ne oyuncu satabiliyor nede alabiliyorlar
    Cevapla
  • jejej 1 yıl önce Şikayet Et
    ederini verirlerse satılır kardeşim vermezlerse niye satılsın enayimiyiz
    Cevapla