Mustafa Muhammed'e Bankalar Birliği vetosu!

Galatasaray, satın alma opsiyonunu kullandığı ancak ödemesini yapmadığı Mustafa Muhammed için Bankalar Birliği engeliyle karşılaştı.

Mustafa Muhammed'e Bankalar Birliği vetosu!
Mustafa Muhammed'e Bankalar Birliği vetosu!
GİRİŞ 05.07.2022 10:27 GÜNCELLEME 05.07.2022 16:46
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Galatasaray, satın alma opsiyonunu kullanacağını bildirdiği Mustafa Muhammed için Zamalek'e henüz 4 milyon dolar ödemeyi gerçekleştiremedi.

Galatasaray'ın nakit sorunu olduğu için Başkan Dursun Özbek ve yönetim Muhammed'in bonservis ücretini kendi imkanlarıyla ödemek istedi. Ancak Bankalar Birliği bu ödemeyi kabul etmedi.

Galatasaray kısa vadeli bu ödemeleri çözmek için kredi planını devreye soktu. Yönetim bireysel nakit teminatı vererek kulübün kredi kullanması için uğraş veriyor.

Cimbom'da geçen sezon 27 Süper Lig maçında forma giyen Mustafa Muhammed inişli-çıkışlı bir grafik sergiledi. Tecrübeli oyuncu 27 maçta 7 gol atarken 3 de asist yaptı. Galatasaray, Mısırlı yıldız futbolcu Muhammed ile 2025 yılına kadar anlaştı.

ZAMALEK SIKIŞTIRIYOR

Mısır kulübü Zamalek, Muhammed'in bonservis ücretinin bir an önce ödenmesi için Galatasaray'a baskı yapıyor.  (Takvim)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 16
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Al birini vur ötekine dursun özbekin burak elmastan ne farkı var transfer yok amatör şubeler Allaha emanet bir çıkmışlar cumhuriyetimizin 100 yılında bütün bıranşlarda şam. Olmak istiyoruz
    Cevapla
  • Caner 1 yıl önce Şikayet Et
    Bankalar birliği anlaşmasını bitireceğim dediği için başkana zorluk çıkarıyorlar. Kasıt ararım
    Cevapla
  • Trftr 1 yıl önce Şikayet Et
    Yönetimin bu durumdan son dakikaya kadar haberdar olmaması inanılır gibi değil. Yönetime gelirken bankalar birliği anlaşması nedir ne değildir okumamışlar mı?
    Cevapla
  • samii 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun 2 güne kalmaz avrupaya transfer olur.
    Cevapla
  • Hayri 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimse kusura bakmasın GS ekonomik olarak bu hale geldiyse son iki dönem terim transferleri ile oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle