İşte Galatasaray'ın Muhammed için istediği rakam!

Fransa Ligue 1 ekibi Toulouse, Mustafa Muhammed'e takibini sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar bu transferden bonuslarla birlikte 8 milyon Euro'luk bir gelir bekliyor.

İşte Galatasaray'ın Muhammed için istediği rakam!
İşte Galatasaray'ın Muhammed için istediği rakam!
GİRİŞ 03.07.2022 15:45 GÜNCELLEME 03.07.2022 15:45
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Galatasaray yönetimi bir yandan yeni transferler için çalışırken diğer taraftan ise oyuncu satışı için masada...

Sevilla ve Zenit'in istediği Marcao'nun dışında Mustafa Muhammed'in de ayrılığı gündemde.

Mısırlı forvete Fransa Lig 1 ekibi Toulouse yakın takip uygularken, sarı kırmızılılar bu transferden bonuslarla birlikte 8 milyon Euro'luk bir gelir bekliyor.

OKAN BURUK ONAY VERDİ

Teknik direktör Okan Buruk'un hücum hattında değişikliğe gitmek istemesi nedeniyle Mustafa Muhammed'in satışına onay verdiği belirtildi. 

Galatasaray, Zamalek'ten kiraladığı Mustafa Muhammed'in bonservisini alır almaz futbolcuyu satmayı planlıyor.

24 yaşındaki futbolcunun, Avrupa'ya transfer olmaya sıcak baktığı kaydedildi. Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da 40 resmi maçta forma giyen Mustafa Muhammed, 8 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Mısırlı futbolcu ülkesinin milli takımında 21 maçta görev aldı ve 4 gollük katkı verdi. Mustafa Muhammed'in güncel piyasa değeri 6.50 milyon euro olarak gösteriliyor. (Sabah)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 13
  • Yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Oyuncu çok iyi ama orta sahamız yok bitiriciligine laf edilemez ilk 6 maçta 6 gol kaydedince laf yok fırsat kaçırınca böyle santrafor olmaz deniliyor bence hata gitmemeli !
    Cevapla
  • Yada 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcu transferleri torpille olmuyor canım.Alışmışsınız devlet yöneticileri tarafından devamlı desteklenmekten.
    Cevapla
  • BLUEBOY 1 yıl önce Şikayet Et
    GS de devamlı bu tür haberleri çıkarıp gs nin satmak için can attığı ve topçu değerini düşük gösteren haberlerle bir türlü satma konusunda başarılı olamayan gs yıllardır böyle
    Cevapla
  • Halil 1 yıl önce Şikayet Et
    8 kağıt etmez değeri ne kadar sanki
    Cevapla
  • Kayseri 1 yıl önce Şikayet Et
    8 lira etmez gecen sene düsme korkusu yasamis külübün tüm oyuncularini toplasan 8 milyon etmez milli takimda 1 2 tane var onlarda hamidin müridleri milli takim nasil satilir herkese gösteriyor hamit
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle