Okan Buruk'tan Marcao açıklaması!

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, basın toplantısında konuştu. Tecrübeli teknik adam, Marcao'nun geleceği hakkında da görüş bildirdi.

Okan Buruk'tan Marcao açıklaması!
Okan Buruk'tan Marcao açıklaması!
GİRİŞ 02.07.2022 10:57 GÜNCELLEME 02.07.2022 10:57
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, sarı kırmızılı kulübün transferdeki önceliğini ve takımdan ayrılması gündemde olan Marcao'nun geleceği hakkında konuştu.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, sarı kırmızılı kulübün bu sabahki antrenmanı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde önemli açıklamalarda bulunan başarılı teknik adam, transferde önceliğin orta saha olduğunu belirtti. Başarılı teknik adam, ayrıca değerinde teklif gelmesi durumunda Marcao'nun satışına izin verdiğini de sözlerine ekledi.

Okan Buruk'un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Kampa transferleri yetiştirmeye çalışıyoruz"

"Oyuncuların arzularından, isteklerinden, psikolojik olarak mutlu olmalarından memnunuz. Oyuncularım hiç antrenman kaçırmadılar.

Takımdan ayrılacak oyuncuları henüz belirlemedik. İlgilendiğimiz oyuncular var ama bu her gün güncelleniyor. Her gün farklı şeyler geliyor. Önümüzde çok fazla gün var ancak bir yandan da kampa transferleri yetiştirmeye çalışıyoruz."

"Önceliğimiz orta saha"

"Orta saha bölgesine oyuncu katmak istiyoruz. Hücumda da bizim için opsiyon olacak. Önceliğimiz orta saha bölgesi. Diğer bölgelerle ilgili de çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Kiralıktan dönen önemli oyuncular var; Yunus gibi, Emre (Akbaba) gibi... Abdülkerim ve Kazımcan aramıza katıldı. Onlar, Türk olarak çok iyi opsiyonlar. Abdülkerim 28 yaşında ama fiziksel ve mental olarak bize hizmet edebilecek bir isim."

"Marcao değerini bulursa..."

"Marcao bizim oyuncumuz. Talipler olacak tabii. Kulübümüz görüşmeleri yapıyor. Marcao ile telefonla görüştüm, 'Benim işim bu. Geldiğimde aynı şekilde devam edeceğim' dedi. Zaten biz ondan çok memnunuz. Transferi olmazsa bizimle olmaya devam edecek. Kadromda isterim ama eğer değerini bulursa tabii ki transfer ihtimali var."

"Diagne fizik olarak hazır değil"

"Diagne 1 sene aradan sonra antrenmanlara çıkmaya başladı. İyi çalışıyor. Fizik olarak hazır değil. 1 sene oynamadığı için kondisyon sıkıntısı var ama iyi çalışıyor. Onu kendi içimizde değerlendireceğiz."

"Yönetimimiz yoğun bir şekilde çalışıyor"

"7 Eylül'e kadar her zaman fırsat transferi olabilir. Yönetimimiz transferleri yetiştirmek için çok yoğun bir şekilde çalışıyor. Hedefimiz ilk gün söylediğim gibi şampiyonluk. Oyun olarak da hem seyircimizi hem bizi seyreden herkesi mutlu etmek istiyoruz. Transfer girişimlerimiz sürüyor, kampa yetiştirmeye çalışıyoruz."

 


  

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Dream dostum 1 yıl önce Şikayet Et
    Işte antrenor.durusu yeter.kalite.
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın neresi tecrübeli bu tecrübeli dediğiniz kişi Galatasaray dan gidince Galatasaray için neler söyledi eskiye bir bakınya
    Cevapla
  • Xxxliaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Okan hocam azcık bu GS taraftarını düşünüyorsan ALLAH rızası için şu taylan denen lgbt seviciyi gönder milyonlarca gs liyi sevindir
    Cevapla
  • Bjk taraftarı 1 yıl önce Şikayet Et
    aynen. gs den soğudum
    Cevapla
  • K.Maraşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Kanat oyuncumuz yeterince var (Kerem,Yunus,Oğulcan,Barış,Emre Kılınç) bu oyuncuların fizik ve form grafiğini yüksek tutabilirsek bize yeterli. Ama 6 numara olmazsa olmazımız. Kerem, Yunus ve Emre Akbaba'yı küstürmeden sezona iyi hazırlarsanız çok iyi olur.
    Cevapla
  • sdc 1 yıl önce Şikayet Et
    Yavuz ali kol du sanırım ismi nerde bu genç çocuk
    Cevapla
  • Xdelal 1 yıl önce Şikayet Et
    Adana Demirspora gitti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle