Arda Turan: Eyüpspor'da bir görev alma durumum yok

Galatasaray ile yollarını ayıran Arda Turan'ın teknik direktörlük kariyerine başlangıç yapacağı söylenirken milli oyuncunun Eyüpspor'a transferi konuşuluyor.

Arda Turan: Eyüpspor'da bir görev alma durumum yok
Arda Turan: Eyüpspor'da bir görev alma durumum yok
GİRİŞ 02.07.2022 09:41 GÜNCELLEME 02.07.2022 20:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Arda Turan geçtiğimiz günlerde saha içi yorumları ve futbola bakış açısıyla teknik adamlık konusunda büyük heyecan yarattı. Milli futbolcu, Eyüpspor'da görev alma konusundaki soruya cevap verdi.

"Eyüpspor'un destekçisiyim"

Galatasaray üyesi Murat Özkaya'nın başkanlığında Eyüpspor her sene hedef büyütürken, Arda Turan, "Murat ağabey çok değerli bir Galatasaraylı. Her fırsatta da Galatasaray için elini taşın altına koyan biri hem de Eyüpspor'un başkanı. Çok da sevdiğim bir dostum. Şu an Eyüpspor'da bir görev alma durumum yok. Ama sonuna kadar onu ve Eyüpspor'un destekçisiyim. Galatasaray'a katkılarından dolayı Murat Özkaya'ya minnettarım" ifadelerini kullandı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Karahisarî 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunun hiç bir haber değeri yok. Birileri vitrine çıkarmaya çalışıyor ardayı.
    Cevapla
  • Ttttt 1 yıl önce Şikayet Et
    Bal ligine gitsin
    Cevapla
  • Dadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Git o tskimida batır
    Cevapla