Yusuf Yazıcı'ya İngiltere ve Almanya'dan talip var!

Trabzonspor’dan Lille’e transfer olan ve devamında Rus ekibi CSKA’ya kiralanan Yusuf Yazıcı'nın geleceği gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

Yusuf Yazıcı'ya İngiltere ve Almanya'dan talip var!
Yusuf Yazıcı'ya İngiltere ve Almanya'dan talip var!
GİRİŞ 01.07.2022 15:37 GÜNCELLEME 01.07.2022 15:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yusuf Yazıcı'nın Lille'deki geleceği şekillenmek üzere. Geçtiğimiz günlerde çıkan bazı iddialara göre Yusuf Yazıcı'nın Lille'den ayrılarak Trabzonspor'a dönebileceği iddia edilmişti.

Geçen sezonu CSKA Moskova'da kiralık geçiren Yusuf Yazıcı için iki Premier Lig ve dört Bundesliga kulübü Lille'e milli oyuncunun durumunu sordu.

Yusuf Yazıcı için Süper Lig ihtimali düşük görünürken, CSKA Moskova da Lille ile bir görüşme gerçekleştirip oyuncunun Rusya'da devam etmesi için bonservis konusunda anlayış bekleyecek.

Yusuf Yazıcı'nın Lille ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek.

Lille'de 90 maça çıkan ve 16 gol atan 25 yaşındaki oyuncu, kiralık gittiği CSKA'da ise 12 maça çıkıp 8 gol kaydetmişti. (NTV Spor)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • SözünÖzü 1 yıl önce Şikayet Et
    Nereye gidecekse gitain artık kulüplerin kamp programları başladı kampa katılmazsa gitti kulüpte yedek kalır
    Cevapla
  • Kaan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ofansif bir oyuncu olarak boy fizik teknik kalite şut ve oyun becerisi çok iyi,,fakat burdan Avrupa ya giderken 3-4 yıl sonra geri gelir dediydim,,çünkü çok yavaş ve hantal oynuyo,,,kendi ekseni etrafında dönerken Türkiye Ligi'nde bile ağır kalıyor ki Avrupa'da hızlı ve seri olmalısın,,bu konuda kendini geliştiremediği sürece geri gelmeye mahkum.
    Cevapla