Emre Belözoğlu'nda Kerem Aktürkoğlu'na flaş cevap: 250 sayfa kitap yazarım

Emre Belözoğlu, Başakşehir döneminden takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'nun o süreçte yaşadıklarıyla ilgili 'Belki ağır olabilir ama ben 4 yılımın çalındığını düşünüyorum' sözlerine yanıt verdi.

Emre Belözoğlu'nda Kerem Aktürkoğlu'na flaş cevap: 250 sayfa kitap yazarım
Emre Belözoğlu'nda Kerem Aktürkoğlu'na flaş cevap: 250 sayfa kitap yazarım
GİRİŞ 30.06.2022 20:45 GÜNCELLEME 30.06.2022 20:46
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nun geçen haftalarda Vole'ye Başakşehir'de geçirdiği dönemde yaşadıklarını anlattığı röportajdaki sözleri hakkında konuştu.

Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu verdiği röportajda Başakşehir döneminde yaşadığı sıkıntılarla ilgili konuşmuş ve '4 yılım çalındı' demişti.

'4 YILIM ÇALINDI'

Kerem Aktürkoğlu, Başakşehir'de yaşadıklarını anlatırken, "Bu konuyu hiç konuşmadım. Çünkü yaşadıklarımı unutmak istedim. Belki ağır olabilir ama ben 4 yılımın çalındığını düşünüyorum. Başakşehir U17'de oynuyordum. Çok güzel bir sezon geçiriyordum. Abdullah Avcı döneminde profesyonel imzayı da attım. A takıma çıktım, ilk defa o seviyede oynadım. Beklediğim gibi olmadı. Çok büyük bir hiyerarşi, askerlik gibi rütbecilik vardı. Sen şusun, ben buyum, küçüksün, haddini bileceksin, sesini çıkarmayacaksın şeklinde şeyler vardı. Yapım gereği haksızlık karşısında susamam. Bu tavır beni sindirdi. Allah'ın ne olur bugün antrenmanda ayağıma top değmesin diye dua ederdim. Beni sakatlayacaklar diye korkuyordum. 16-17 yaşında bir futbolcu şu kafayla antrenmanlara çıkıyor." ifadelerini kullanmıştı.

"İSİM VERMEK BANA YAKIŞMAZ"

Aktürkoğlu, o dönem kulüp yapısıyla ilgili eleştirilerini "Şu an Emirhan'a, Arda Güler'e hocaları tarafından nasıl davranılıyorsa, onu beklerdim. Örneğin Phil Foden, kaç yaşında çıkıp oynadı? Düşünsenize A takımda bir futbolcu, Foden'a top kaybetti diye küfredecek, tehdit edecek. Üstündeki yeleği yırtacak! Duvarları kıracak! Seni tehdit edecek! Böyle bir şey yapsanız o takımdaki diğer futbolcuların, hocaları, yöneticilerin tepkisi nasıl olur? Nasıl tepki olur? Hiyerarşi, Türk futbolundaki en büyük sorundur. Takım çok iyi gittiği için kimseyle konuşamadım. Detaylara çok girmiyorum. Yaşadıklarımın fazlası vardır azı yoktur. İsim vermek bana yakışmaz. Çünkü futbolu bırakanlar var, hala devam edenler de var. Onlar futbolda olmaması gereken insanlar." sözleriyle sürdürmüştü.

EMRE BELÖZOĞLU'NDAN CEVAP: 250 SAYFA KİTAP YAZARIM

Vole Youtube kanalına konuşan Emre Belözoğlu, Kerem Aktürkoğlu'nun gündem yaratan o sözleriyle ilgili soruyu da cevapladı. Belözoğlu, “Ben de Kerem Aktürkoğlu gibi kulüpleri şikayet etsem 200-250 sayfalık kitap yazarım. Zannetmesin ki o sıkıntıları sadece o yaşadı." dedi.

"KEREM PANİKTİ, ÇOK TOP KAYBEDİYORDU"

O dönem Kerem Aktürkoğlu ile Başakşehir'de beraber görev yapan Belözoğlu, "Kerem'in ne yaşadıklarını bilmiyorum. Açıkçası o dönem güçlü bir takım vardı fakat daha dış etkenlerden etkilenen oyuncu imajı vardı. Panikti, çok top kaptırıyordu. Kiralanma süreçleri oldu vs. Bugün birçok teknik adam veya futbolcu sıkıntılar yaşamıştır. 4 sene derken neyi kastetti bilmiyorum. Ben de anlatsam Kerem Aktürkoğlu kadar 250 sayfalık kitap yazarım. Zannetmesin ki sıkıntıları bir tek o yaşadı. Mesleki olarak bir yerlere gelmiş birçok insan sıkıntılar yaşamıştır. Bu hatayı yapmış bir ağabeyi olarak söyleyeyim. Konuşurken 'Onlarla hesaplaşacağım, bunları unutmadım' bakış açısını kullanmaması gerek." şeklinde konuştu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 45
  • Kayseri 1 yıl önce Şikayet Et
    Emrede döğüş horozu gibi, ters, Fatih Terim çok tokatladı, emre nin psikoloji si bozuldu, gücü yeten yetene, milli takımdan gördük, büyüklerden korkuyorlar, maçlarda, belli oluyor
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Kerem Sen GALATASARAYDA SAHA İÇİNDE kendi futbolcu arkadaşın tarafından dayak yedin; külübün ve sen sesinizi çıkarmadınız ve sen hala orada oyanamaya devam ediyorsun... Çok gururlu biriymişsin... :)
    Cevapla
  • O1 Galatasaraylı 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet o ve macao kavga etmişti ancak floryada barıştılar keremin kalma sebebi bu olabilir ve ayrıca belki oda muşlara gibi takımında mutludur
    Cevapla
  • Galatasaray 1 yıl önce Şikayet Et
    Emre Belözoğluda önce GS benim yuvam diyerek fbye gitti çok dürüst biriymiş
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir lafa bakarım lafmı diye, birde adama bakarım adammı diye. Türk futbolunun en çirkef en sevilmeyen futbolcusunu ciddiye bile almaya değmez.
    Cevapla
  • CAN BAR 1 yıl önce Şikayet Et
    Sana çok katılıyorum HASAN Ancak küçük bir farkla LAF yerine YAZIYI diye değiştirip okursan EMRE ülkemizin yetiştirdiği büyük bir futbol adamıdır
    Cevapla
  • Çeçen muhafız 1 yıl önce Şikayet Et
    Her ileri seviyedeki futbolla uğraşan birçoğu bazı sıkıntıları yaşamadan bu seviyeye gelmemiştir diye düşünüyorum. Bu antrenörde olur futbolcudan her biri belirli fiziki, sosyal bazı merhalelerden mutlaka geçmiştir. Sabır, sadakat, hikmetle bunları aşarsın sen yeteneklerini parlat hocalarının dediklerini yerine getirme gayretinde ol devamı gelir. Başarılı olmanı dilerim
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Acıların çocuğu Küçük Kerem sinemalarda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle