Galatasaray'dan kaleye sürpriz transfer!

Muslera sonrası kalede sorun yaşamak istemeyen Cim Bom kolları sıvadı ve Ali Emre Yanar için Altınordu ile görüşmelere başladı.

Galatasaray'dan kaleye sürpriz transfer!
Galatasaray'dan kaleye sürpriz transfer!
GİRİŞ 30.06.2022 09:36 GÜNCELLEME 30.06.2022 17:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kiralık kaleciler Okan Kocuk Giresun’da, Batuhan Şen de Menmen’de iyi bir sezon geçirseler de Galatasaray 'ın kaleci transferi konusunda çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. Sarı-Kırmızılı kulübün listesinde ilk sırada yer alan isim hiç yabancı değil. Cim Bom 1. Lig ekibi Altınordu’nun 24 yaşındaki kalecisi Ali Emre Yanar’ı listesine aldı.

1.90'lık eldiven için Galatasaray'ın yanı sıra birçok kulüp daha devrede. Bunlardan biri Danimarka'dan Nordsjaelland. Türkiye'den şu ana kadar Konyaspor 'un 450 bin Euro, Başakşehir'in 500 bin Euro teklifle Altınordu'nun kapısını çaldığı öğrenildi. Sarı- Kırmızılılar ise 750 bin Euro'ya bu transferi bitirmeyi hedefliyor.

Görüşmeyi Ayhan Akman yaptı

Altınordu’nun Ali Emre için 1.4 milyon Euro istediği, Galatasaray adına görüşmeleri bizzat Ayhan Akman'ın yürüttüğü, gelen haberler arasında. Ayhan Akman, geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın altyapısında göreve başlamıştı. Alt ligleri yakından takip eden Ayhan hocanın, dış transferde Florya'ya kazandırmak istediği ilk isim de Ali Emre Yanar oldu. Genç eldivenin, özellikle de Muslera sonrası dönem için düşünüldüğü, transferin gerçekleşmesi halinde tecrübe kazanması adına tekrar kiralanabileceği ifade ediliyor. (Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Umudu Yok 1 yıl önce Şikayet Et
    Gecen sene gs yedigi goller tek tek incelenmeli defans faktoru vs dikkat edilerek kalecinin o pozisyonda aldigi kararlar vs bakildiginda kaleci sart.Tek sansi okan hoca kül yutmaz zaten anlamiş olayi çozmus bu da gs ilk üç içinde bitireceğinin garantisi gelen sezon şampiyondur
    Cevapla
  • Arda 1 yıl önce Şikayet Et
    ciddimisiniz alt ligin stadı ile ust ligin stadi farklı adam heyecandan oynayamaz alışması 1 ay sürer yapma
    Cevapla
  • kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    genç yetenek denmiş ama sanırım yaşı yanlış yazıldı. 24 yaş artık genç değil.
    Cevapla
  • mhcivelek 1 yıl önce Şikayet Et
    Muslerayı emekli olmadan gönderen yönetim çantasını hazırlasın ona göre
    Cevapla