Galatasaray'dan El Shaarawy bombası!

Galatasaray, sözleşmesinin son yılına giren İtalyan sol kanat oyuncusu El Sharaawy'nin transferi için kulübü Roma ile masaya oturdu.

Galatasaray'dan El Shaarawy bombası!
Galatasaray'dan El Shaarawy bombası!
GİRİŞ 29.06.2022 17:59 GÜNCELLEME 29.06.2022 18:03
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Roma'daki sözleşmesinin son yılına giren sol kanat oyuncusu El Shaarawy ile ilgileniyor. İki kulüp arasında 29 yaşındaki oyuncu için pazarlıklar başladı.

Tele Radio Stereo'dan Flavio Tassotti'nin haberine göre; Galatasaray, Roma'daki mukavelesinin son senesine giren El Shaarawy için masaya oturdu. Oyuncunun transferiyle ilgili görüşmeler hız kazanırken yakın zamanda önemli gelişmelerin olabileceği konuşuluyor.

OYUNCU YENİ BİR SAYFA AÇMAK İSTİYOR

29 yaşındaki sol kanat oyuncusunun da bu transfere oldukça sıcak baktığı ve kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediği öğrenildi.

İtalyan yıldızın Galatasaray'a transfer olabileceği vurgulanıyor. Tecrübeli oyuncunun son zamanlarda sürekli yedek kalmaktan sıkıldığı ve daha çok forma şansı bulabileceği bir takıma gitmek istediği belirtildi. Bu anlamda Galatasaray'a transferi oldukça avantajlı görünüyor.

GEÇEN SEZON PERFORMANSI

Ana mevkisi sol kanat olan oyuncu, sağ kanat ve forvet arkasında da görev yapabiliyor. Geçtiğimiz sezon Roma'da 27 lig maçına çıkan El Shaarawy, sezonu 3 golle kapattı. Mısır asıllı İtalyan yıldız, 29 kez de İtalya forması giydi ve 6 gol kaydetti. (Akşam)

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • 6 numara 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu takima kimseyi almasaydin da 2 tane saglam kaliteli 6 numara alsaydik takim yine kendine gelirdi. Taylan berkan da 8 murada daha cok işyapardi.
    Cevapla
  • Mehmet keser01 1 yıl önce Şikayet Et
    İtalyan kliplerinden futbolcu almak pahalıya patlar en az 10 milyon euro isterler. Gs in bu kadar parası varsa alsın tabiki ama futbolcu kaliteli onu söylüyorum
    Cevapla
  • Neticede 1 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler biz almayalım.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sakın alınmasın gs yi bıraktırmayın
    Cevapla
  • Gs aşkı 1 yıl önce Şikayet Et
    Gelmesin lütfen çöp olmuş bu adam hiç bir şey yapmaz bu yatar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle