Galatasaray menajeriyle temasa geçti!

Galatasaray, hücum hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürüyor. Sarı kırmızılılar, Norveçli santrfor Erik Botheim'ı gündemine aldı.

Galatasaray menajeriyle temasa geçti!
Galatasaray menajeriyle temasa geçti!
GİRİŞ 29.06.2022 16:31 GÜNCELLEME 29.06.2022 16:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray, forvet arayışlarına devam ediyor. Sarı kırmızılıların adayları arasına Norveçli Erik Botheim de girdi.

22 yaşındaki oyuncu, Bodo formasıyla dikkatleri çekti. Botheim, Ocak 2022'de 7 buçuk milyon avro bonservisle Rus ekibi Krasnodar'un yolunu tuttu. Ukrayna - Rusya arasında çıkan savaş, genç oyuncunun Krasnodar'da maça çıkmadan serbest kalmasına neden oldu. Galatasaray'ın, bonservisi elinde olan Norveçli golcü ile temaslara başladığı öğrenildi. Erik Botheim, geçtiğimiz sezon Bodo formasıyla 14 maç oynadı. Genç futbolcu, 7 gol 6 asistlik performansıyla takımına önemli katkıda bulundu.

Diğer yandan Galatasaray, Diagne ile yolları ayırmak istiyor. Yönetim, Mustafa Muhammed ve Bafetimbi Gomis için de gelen teklifleri değerlendirmeyi planlıyor. Mısırlı oyuncunun satışından gelir bekleyen yönetim, Gomis'in de maaş yükünden kurtulmayı amaçlıyor.

Kaynak: TRT Spor

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Uzman 1 yıl önce Şikayet Et
    Alınırsa çok iyi olur böyle genç yeteneklere ihtiyaç var
    Cevapla
  • Doğrucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence yalan haber GS 22 yaşında yaşlı futbolcularla ilgilenmez. Onların kriteri 35 yaşında genç ve gelecek vadeden veya müzmin sakat olup çokça maaş vereceği oyunculardan oluşur.
    Cevapla
  • Başkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yarım sezon için Gomisi neden aldınız diye sormazlarmı adama.
    Cevapla
  • Cemal. 1 yıl önce Şikayet Et
    Ölü gibi yalvardım almayın diye. Gomisi oynatana kadar Mustafa Muhammed i oynatsalardi Muhammed şuan 1 gömlek daha gelişmişti.
    Cevapla
  • Doğrucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Yooo sormazlar adam daha 37 yaşında gelecek vadediyor. Tam GS nin kriterlerine uygun oyuncu :)
    Cevapla