Abdülkerim Bardakcı ile Ali Koç arasında ilginç diyalog!

Fenerbahçe'nin son dakikaya kadar kadrosuna katmaya çalıştığı Abdülkerim Bardakcı için Ali Koç'un bizzat devreye girdiği, ancak tecrübeli stoperin Koç'u geri çevirdiği belirtildi.

GİRİŞ 28.06.2022 10:48 GÜNCELLEME 29.06.2022 00:05
Bu Habere 123 Yorum Yapılmış

Yaz dönemine Abdülkerim Bardakcı transferiyle başlayarak gövde gösterisi yapan Galatasaray, ezeli rakiplerine önemli bir çalım atmış oldu. Özellikle Fenerbahçe cephesinin kadrosuna katmak için büyük çaba harcadığı tecrübeli stoper, son ana kadar sarı-lacivertlilerin gündeminde kaldı.

Tüm girişimlere rağmen Abdülkerim Galatasaray'a transfer olurken, Ali Koç ile Abdülkerim arasındaki ilginç diyalog da ortaya çıktı.

Öyle ki Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, 27 yaşındaki futbolcuyu bizzat arayarak, şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray sana 17 milyon Lira veriyorsa, biz 21 milyon Lira veriyoruz. Her yıl Galatasaray'dan ne alacaksan, aynı oranda fazlasını biz verelim"

Ancak Abdülkerim, bu teklifi de geri çevirerek şöyle cevap verdi:

"Ben Galatasaray'da oynamak istiyorum"

Hedefi Milli forma

Süper Lig'de çok iyi bir sezonu geride bırakan Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray'da satışı gündemde olan Marcao'nun formasını gözüne kestirirken, bir hayalini daha gerçekleştirmek için geri sayımda. Henüz A Milli Takım forması giyemeyen deneyimli stoper, Sarı-Kırmızılı takımdaki performansıyla bir büyük seviyeyi daha geride bırakmayı hedefliyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 123
  • Aferin Sana 1 yıl önce Şikayet Et
    Abdülkerim 120 yorum almışın bak o kadar spor yorumcusunun ilgisini çekmişin aferin evlat GS kararı ile isabetli karar verdin karakterli topçu, karakterli takıma gider! Yerli topçulara güvenin yabancı vardı da ne yaptı GS ye ne verdi kaçıncı oldunuz? Bu çocuk Konyanın 3. lügünde en büyük pay sahiplerinden boş yorum yapmayın!
    Cevapla
  • Chrt 1 yıl önce Şikayet Et
    zinar ozan anli evet çok ciddiyim fenerbahçenin elinden kurtuluşunuz yok ne yaparsanız yapın varmısın takım bırakmasına bahse ben takımıma sonuna kadar güveniyorum sizi per perişan edeceğine çünkü sizin kaderiniz hep fenerbahçe her defasında fişinizi çekmiştir inanmıyorsan gir google iki takım arasındaki galibiyet farklarına bak bakim hangi takım daha büyükmüş
    Cevapla
  • fzlı 1 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçeyi kupayla susturan tek takımız sende aç bak en çok taraftarı olan galatasaray bak bakim bu sene fenere ne kabir azapları çekecek seyret siz ömrünüzce şampiyonluk yüzü göremezsiniz galatasaray kupayı kaldırınca gel bu yorumu oku chrt kendinizi büyük sanmayın
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Iste Türk futbolu bu nedenle gelismiyor. Parayi basip haber cikartiyorlar. Balon transfer ettiler Fenerbahce ismini kullanarak balonlarini parlatmaya calisiyorlar. Bu cocuk Fenerli, inanmayan arastirsin. Para icin GS ye gitti.
    Cevapla
  • Fifa22 değil..... 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne Abdülkerim'miş arkadaş, sabahtan akşama kadar ısıt soğut ısıt soğut. Bilmeyen dünya ve avrupa şampiyonu olmuş milli futbolcu, şampiyonlar ligi şampiyonu değişmez defans sigortası zannedecek. Gülünç durumlara düşüyorlar haberleri yok, amatörler.
    Cevapla
  • sdc 1 yıl önce Şikayet Et
    Aldığı ücret takımda sorun olacak öyle çok bir beklenti olmamalı milli olması için önündeki rakiplerinden iyi olması gerekiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle