Galatasaray, Solbakken için resmi teklifte bulundu!

Babel ve Feghouli’nin ayrılması nedeniyle kanat-forvet takviyesi yapacak olan Galatasaray, Solbakken için resmi teklifte bulundu.

 Galatasaray, Solbakken için resmi teklifte bulundu!
Galatasaray, Solbakken için resmi teklifte bulundu!
GİRİŞ 27.06.2022 09:43 GÜNCELLEME 27.06.2022 23:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

23 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek için sarı kırmızılılar, Norveç Ligi takımlarından Bodo Glimt Kulübü ile görüşmelere resmen başladı.

Kulübü ile olan sözleşmesi ocak 2023’te sona erecek olan Solbakken için 2 milyon Euro bonservis bedeli talep etti. G.Saray ise 6 ay sonra sözleşmesi bitecek olan futbolcu için 600 bin Euro’luk bütçe belirledi.

Erden Timur temaslarını sıklaştıracak. Her iki kanatta da forma giyebilen sarı kırmızılıların yeni gözdesi Solbakken’i Okan Buruk’un da çok beğendiği ve Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur’un bu transferi olumlu sonuçlandırmak adına önümüzdeki hafta temaslarını sıklaştıracağı belirtildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Yarında 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenere yazarlar menajerler
    Cevapla