Galatasaray'a 15 milyon Euro'luk teklif!

Zenit, Marcao için Galatasaray'a 15 milyon Euro'luk resmi teklif yaptı. Galatasaray 20 milyon Euro civarına oyuncuyu bırakmaya sıcak bakıyor.

GİRİŞ 25.06.2022 10:10 GÜNCELLEME 25.06.2022 12:59
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da Marcao'nun bu yaz transfer döneminde ayrılığına kesin gözüyle bakılırken resmi teklifler gelmeye devam ediyor. Brezilyalı stoper için Sevilla daha önce 12 milyon Euro'luk teklif yapmıştı. Ulaştığımız bilgilere göre Rus ekibi Zenit'in resmi teklifi de kulübe ulaştı.

15 milyon Euro...

Brezilyalı stoper için Rus kulübü Zenit Galatasaray'ın kapısını 15 milyon Euro'dan açtı. Sevilla ve Zenit'le görüşmeler devam ederken Galatasaray 20 milyon Euro'lara oyuncuyu bırakmaya sıcak bakıyor. Bu arada Marcao'nun Rusya'yaya gitmeye yanaşmadığı da gelen haberler arasında.

Avrupa Ligi 11'ine seçilmişti

Geçen sezon Galatasaray formasıyla 39 maça çıkan Marcao UEFA Avrupa Ligi'ndeki performansıyla dikkat çekmişti. Brezilyalı futbolcu Avrupa Ligi'nde sezonun 11'ine seçilmişti.

Güncel piyasa değeri 14 milyon Euro olarak gösterilen 25 yaşındaki başarılı stoperin Sarı-Kırmızılılar ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Marcao geride kalan sezonda 38 maçta 1 gol kaydetti. Sambacı yıldız, 2019 yılında Chaves'ten 4 milyon Euro'ya transfer edildi. (Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 18
  • Canerbaba 1 yıl önce Şikayet Et
    Fanatik full kuru sıkı
    Cevapla
  • Sinop'lu 1 yıl önce Şikayet Et
    Sonraki adim Brezilya milli takimi.Çok kaliteli ,zeki bir futbolcu.Milli takimi yapanlarin gozune daha da çok takilacak.
    Cevapla
  • Samii 1 yıl önce Şikayet Et
    Vida gibi buda elde kalır 3 sene sonra sessizce gider.
    Cevapla
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    asında asla gönderilmemeli satılmamalı gidenin yeri dolmuyor yerini doldurmak için daha fazla harcıyoruz ama illa ki satılacaksa bir sonraki transferden pay ve minimum 20 m avro uefa kupası maçlarında ne top oynamıştı. uefada her maç haftanın karmasına seçildi neredeyse
    Cevapla
  • asad 1 yıl önce Şikayet Et
    bu oyuncu maquer den daha iyi o 80 ediyosa marcao 20 den aşağı satılmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle