Abdülkerim Bardakcı'dan Galatasaray açıklaması! 'Hedeflerime ulaştım'

Galatasaray'a 3+1 yıllığına transfer olan ve sözleşme imzalamaya hazırlanan başarılı stoper Abdülkerim Bardakcı, açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 24.06.2022 23:19 GÜNCELLEME 25.06.2022 01:03
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Transferin gözde oyuncusu olan Konyaspor'un başarılı futbolcusu 27 yaşındaki Abdülkerim Bardakcı, artık Galatasaray forması giyecek.

Sarı-kırmızılı kulüple 3+1 yıllığına anlaşan Abdülkerim Bardakcı, sağlık kontrolünün ardından resmi sözleşmeye imza atacak.

Bu transferle birlikte hedeflerine ulaştığını belirten Bardakcı, şunları söyledi:

''Şu an değişik duygular içindeyim. Bildiğiniz gibi Konya, doğup, büyüdüğüm memleketim. Çok şükür hedeflerime ulaştım. Buraya (Konyaspor) para kazandırdığım içinde mutluyum. Çünkü benim futboldan para kazanmamı Konyaspor sağladı. Çok büyük bir camiaya gidiyorum. Türkiye'nin en büyük futbol takımlarından birisi. Tabii buradan buruk bir sevinçle ayrılıyorum"

"OKAN HOCA İLE ÇALIŞACAK OLMAKTAN MUTLUYUM"

Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray’la bugün sözleşme imzalayan teknik direktör Okan Buruk ile çalışacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Bardakcı, ''Okan hocayı çok seven ve beğenen birçok insan duydum. Çoğu kişi Okan hocayla çalışmak istiyordu. Bana da şimdi çalışmak nasip olacak" diyerek sözlerini noktaladı.

KAYNAK: DHA
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 12
  • MATRAX 1 yıl önce Şikayet Et
    "Kanım kırmızı sarı akar" de tam olsun fırıldak ))))
    Cevapla
  • R gül 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen zenginlik hedefine ulaştın
    Cevapla
  • Türemiş 1 yıl önce Şikayet Et
    sporcunun zeki çevik ahlaklısı sevilir
    Cevapla
  • Yunaklı 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeni bir Oğulcan, Alparslan, Aytaç Kara vb... transfer.
    Cevapla
  • Bora 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanki Ronaldo geldi,seneye 1 lig ekibinin birine kiralanır..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle