Abdülkerim Bardakcı yarışı! Teklifler belli oldu

Transfer döneminde gündemin bir numaralı ismi Konyasporlu Abdülkerim Bardakcı oldu. İşte Süper Lig devlerinin Abdülkerim Bardakcı için düşündüğü transfer teklifleri...

Abdülkerim Bardakcı yarışı! Teklifler belli oldu
Abdülkerim Bardakcı yarışı! Teklifler belli oldu
GİRİŞ 21.06.2022 10:20 GÜNCELLEME 21.06.2022 17:09
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer etmek istediği Abdülkerim Bardakcı'nın Konyaspor'la olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösteriliyor.

4 BÜYÜKLERİN GÖZDESİ HALİNE GELDİ

Transfer döneminin başlamasıyla beraber özellikle 4 büyüklerde yoğun bir trafik yaşanıyor. Ancak Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’da bilhassa bir isim öne çıkıyor. Tüm kulüplerin ilgi duyduğu, hatta resmi girişim bile başlattığı tek isim, şu anda Abdülkerim Bardakcı oldu.

İLK TEKLİF F.BAHÇE'DEN

27 yaşındaki savunmacı için Konyaspor'a ilk resmi transfer teklifini yapan takım Fenerbahçe oldu. Sarı-lacivertliler Abdülkerim Bardakcı için Konyaspor'a 2 milyon 500 bin euroluk bir transfer teklifinde bulundu. Fenerbahçe'de Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'un sol ayaklı olması ve gelen raporu olumlu bulması nedeniyle Abdülkerim Bardakcı'ya onay verdiği öğrenildi.

EN İYİ ÖNERİ GALATASARAY'DAN

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in telefonla aradığı Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'e diğer takımlardan daha iyi bir transfer teklifi sunduğu belirtildi. Sarı-kırmızılılar, yeşil-beyazlılara 3 milyon euroluk bonservis bedelinin yanı sırada takasta Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara'yı da önerdi. Galatasaray'ın bir diğer transfer teklifi de 2 milyon 500 bin euro ile birlikte Olimpiu Morutan'ı kiralık vermek oldu.

BEŞİKTAŞ YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Abdülkerim Bardakcı için Beşiktaş ve Trabzonspor'un da ilgisi bulunuyor. Siyah-beyazlılar, her ne kadar savunmaya Romain Saiss takviyesi yapsa da deneyimli savunmacıyı takip ediyor. Siyah-beyazlıların daha çok takas yolu ve bir miktar para ile Abdülkerim Bardakcı için Konyaspor'a teklifte bulunacağı belirtiliyor.

AVCI'NIN BEĞENDİĞİ İSİM

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da da Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın beğendiği isim olan Abdülkerim Bardakcı için listede yer alsa da herhangi bir resmi transfer teklifi ya da girişimin henüz olmadığı kaydedildi.

KAYNAK: MİLLİYET
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Abdülkerim in Fenerbahceli oldugunu cümle alem biliyor,
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Haydi Trabzon haydi Trabzon haydi
    Cevapla
  • alik 1 yıl önce Şikayet Et
    fb bardakçıyı alır samatta ile gustavoyu konyaspora verir. başakşehirden kahveciyi nasıl aldıysa bardakçıyı da öyle alır.
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş aptallık yapıp bunu almaya kalkmaz vasat sıradan düz topçu bunun yerine atınç daha faydalı olur.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen futbol izleme en iyisi baska islere bak..abdulkerimi kac kere seyrettinki sacmaliyorsun
    Cevapla
  • hacı 1 yıl önce Şikayet Et
    Almayın lan dursun konyasporumuz da siz yabancı alın
    Cevapla
  • polats 1 yıl önce Şikayet Et
    Atınç MI ? :)))))
    Cevapla
  • paşa 44 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben olsam direk yurt dışında oynardım
    Cevapla
  • Aygül Eskidemirci 1 yıl önce Şikayet Et
    Fransadan bi takımın isteği var diye biliyorum ama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle