Transferin gözdesi Marcao için 2 yeni talip!

Galatasaray'ın Brezilyalı savunmacısı Marcao'nun talipleri artmaya başladı. Önce İtalyan ekibi Torino tecrübeli futbolcuyu gözüne kestirdi, şimdi de Rus ekibi Zenit.

Transferin gözdesi Marcao için 2 yeni talip!
Transferin gözdesi Marcao için 2 yeni talip!
GİRİŞ 21.06.2022 09:21 GÜNCELLEME 21.06.2022 09:47

Galatasaray'ın Brezilyalı savunmacısı Marcao'nun talipleri artmaya başladı. İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla ve İtalya Serie A takımlarından Roma ile ismi anılan Brezilyalı stopere şimdi de bir başka İtalyan ekibi Torino ile Rus kulübü Zenit talip oldu.

Galatasaray 'da ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Marcao değere bindi. İspanyol ekibi Sevilla geçtiğimiz günlerde resmi bir şekilde Brezilyalı futbolcu için Sarı- Kırmızılılar'a ilgisini belirtirken, İtalyan temsilcisi Torino ile Ruslar'dan Zenit de yıldız oyuncuya talip oldu.

Sevilla'nın bu hafta içerisinde resmi teklifini yapması beklenirken, Torino ve Zenit'in de Cim Bom'un kapısını çalmasının sürpriz olmayacağı kaydedildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.