Jason Denayer, Galatasaray'dan dünyaları istedi!

Transfer görüşmeleri için İstanbul’a gelen Jason Denayer, 4 yıllık sözleşme karşılığı Galatasaray’dan toplam 10 milyon Euro istedi.

Jason Denayer, Galatasaray'dan dünyaları istedi!
Jason Denayer, Galatasaray'dan dünyaları istedi!
GİRİŞ 21.06.2022 09:20 GÜNCELLEME 21.06.2022 18:15
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Belçikalı stoper Jason Denayer’i kadrosuna katmak isteyen Galatasaray bu transferde önemli bir mesafe kat etti. Pazar günü, Galatasaray Kulübü adına Cenk Ergün, Kilyos’ta 26 yaşındaki oyuncu ile bir araya geldi. İstanbul’a hem tatil hem de alışveriş yapmak için gelen Denayer’in iki farklı dönemde kiralık olarak oynadığı G.Saray’dan 4 yıllık sözleşme karşılığı beklediği toplam rakam 10 milyon... Lyon ile sözleşmesi biten ve bonservisi elinde olan Denayer, sezon başına 500 bin Euro imza parası talep etti.

KAÇIRMAK İSTEMİYORLAR

Yıllık ücret olarak da 2 milyon Euro talep eden futbolcunun imza parası da eklendiğinde 4 yıl için sarı kırmızılılara maliyeti 10 milyon Euro oldu. Denayer gibi tecrübeli bir futbolcuyu bedelsiz kadrosuna katma şansı olan Galatasaray ise bu transferi olumlu sonuçlandırmak adına yoğun bir mesai harcamaya başladı. Sarı kırmızılı yönetim, Denayer’in Premier Lig, İskoçya ve Fransa gibi önemli arenalarda gösterdiği başarılı kariyeri göz önüne alarak bonservis bedeli olmayan bu futbolcuyu kesinlikle kaçırmak istemiyor. Biraz fedakarlık yapmaya karar veren yönetim Belçikalı oyuncuya 8 milyon Euro’luk paket sunacak. Denayer’e imza parası dahil olmak üzere yıllık 2 milyon Euro sunulacak. Sarı kırmızılıların böylece toplam teklifi miktarı 8 milyona çıkarken, Denayer’in talep ettiği rakamla aradaki fark 2 milyon Euro oldu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    avrupada bu adamı bu paranın yarısına dahi almazlar bekleyin görün
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle alınmamalı
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    10 bin TL maaşla gelirse hemen alın. Aslında hakkı asgari ücret.
    Cevapla
  • kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi olsa lyon bırakmaz. siz beşyüzbine afrikadan başka futbolcu bakın. c liginde oynayan a milli takımı ve şampiyonlar ligine gidemeyen, kıytırık avrupa liglerinde bile varlık gösteremeyen istanbul anadolu takımların varken bu ülkenin milyonları saçmasının manası yok.
    Cevapla
  • simoviç 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi top çu olsan Lyon bırakmaz.
    Cevapla