Flaş iddia! İşte Arda Turan'ın yeni görevi

Galatasaray'da gözler Arda Turan ile ilgili karara çevrildi. Sarı-kırmızılıların kaptanı, kulüpte yeni bir görev almaya hazırlanıyor.

GİRİŞ 19.06.2022 11:15 GÜNCELLEME 19.06.2022 16:30
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın altyapısından yetişen ve uzun yıllar kaptanlık yapan Arda Turan'ın geride bıraktığımız sezonun bitmesiyle birlikte sarı-kırmızılılarla sözleşmesi sona erdi. Arda Turan'ın yeni görevinin ne olacağı merak edilirken, sürpriz bir iddia gündeme geldi. Arda, Galatasaray'da kalmaya devam edecek.

ARDA GALATASARAY'DA YER ALMAYA DEVAM EDECEK

Teknik direktör Domenec Torrent ile yolların ayrılmasının ardından göreve Okan Buruk gelecek. Buruk'un gelmesiyle birlikte Arda Turan'ın da yeşil sahalara veda etmesi ve sarı-kırmızılılarda teknik ekipte olmasa bile, Cenk Ergün'ün altında sportif direktör yardımcısı rolünde kulüpte görev alması bekleniyor.

NE DEMİŞTİ?

Galatasaraylı olduğunu ve her zaman bunu gösterdiğini anlatan Arda, "İnsanlar benim Galatasaraylılığımı anlatmama izin vermesinler. Böyle bir şeye gerek yok. Ben Galatasaraylıyım ve hayatım boyunca her davranışımda bunu gösterdim" demişti.

Arda Turan futbol hayatını noktaladıktan sonra teknik direktör olmayı düşünüp düşünmediğiyle ilgili, "Bir gün oynadığım takımların başına geçmek isterim" ifadesini kullandı.

GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

35 yaşındaki Arda Turan geçen sezon Galatasaray'da 12 maçta 297 dakika süre aldı ve 1 asist yaptı. Arda Turan, Başakşehir, Barcelona, Atletico Madrid ve Manisaspor'da oynamıştı. (Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 29
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sergen harcandı sıraya gir sende egocular
    Cevapla
  • Zzzxx 1 yıl önce Şikayet Et
    Artik futbolu birakma zamani gelmis. Hatta futbolun f sine bile bulasmazsa mukemmel olur
    Cevapla
  • GSGSGS 1 yıl önce Şikayet Et
    GALATASARAY ÇİFTLiK ÇİFTLİĞİN AĞASI ARDA BÖYLE BİR KLÜP VARMI VARSA, YOKSA ARDA.
    Cevapla
  • Dadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Arda kudurtmaya devam ediyooorr. Helal olsun Arda’ya. Çok çok başarılı ol çok çok kudurt aslanım
    Cevapla
  • Bilen 1 yıl önce Şikayet Et
    Bi düşün Galatasarayın yakasindan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle