Galatasaray için Donadoni iddiası!

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Galatasaray Sportif Direktörü Pasquale Sensibile'nin İtalyan teknik direktör Roberto Donadoni ile görüşeceğini yazdı.

Galatasaray için Donadoni iddiası!
Galatasaray için Donadoni iddiası!
GİRİŞ 18.06.2022 14:41 GÜNCELLEME 18.06.2022 14:50
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Dursun Özbek'in başkan seçildiği Galatasaray'da öncelik yeni teknik direktörle anlaşmak. Sarı-Kırmızılılar İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent ile yoluna devam etmeyi düşünmüyor. Aslan'da Okan Buruk, Marco Rose ve Roberto De Zerbi öne çıkan isimler oldu. Ancak İtalyan basınından yeni bir iddia ortaya atıldı.

Ünlü gazeteci Gianluca Di Marzio, Galatasaray Sportif Direktörü Pasquale Sensibile'nin İtalyan teknik direktör Roberto Donadoni ile görüşeceğini yazdı. Habere göre Sensibile, Donadoni ile anlaşılması için ısrar ettiğini ve İtalyan teknik direktörün Galatasaray için en güçlü aday olduğu yazıldı.

58 yaşındaki deneyimli isim bugün öğleden sonra İstanbul'da Pasquale Sensibile ile buluşacak. (NTV Spor)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 15
  • net 1 yıl önce Şikayet Et
    maceraya gerek yok İmparator gelsin
    Cevapla
  • haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    geçen sene kurduğu kadroyla küme düşüyorduk hafızanıza ne oldu sizlerin
    Cevapla
  • 1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Macera ile uğraşıp emekler zayi etme başkan getireceğim hoca belli
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Her başkan artırdığı borçdan kendisi sorumlu olup paralar kendinden alınmalı. Başkanlar zengin oluyor, kulüpler batıyor. Bu gidişle kulüpler kilitlenir.
    Cevapla
  • Muslera fanilari 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık teknik adamdan vazgeçtik bubenza yi getirin bari bu takıma gelen gök bilmiyor giden geri geliyor denediyinizi bir daha getirmeyin aekadas
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bülent korkmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle