Burak Elmas'tan flaş karar! TFF yönetiminde yer alacak

Galatasaray'ın eski başkanı Burak Elmas'ın TFF başkan adaylarından Mehmet Büyükekşi'nin yönetim kurulu listesinde yer aldığı iddia edildi.

Burak Elmas'tan flaş karar! TFF yönetiminde yer alacak
Burak Elmas'tan flaş karar! TFF yönetiminde yer alacak
GİRİŞ 12.06.2022 21:23 GÜNCELLEME 13.06.2022 00:05
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı'na aday olan Mehmet Büyükekşi'nin yönetiminde kimlerin yer alacağı büyük merak konusu. Büyükekşi'nin listesine dair çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Burak Elmas TFF'ye giriyor

Ajansspor'un haberine göre; Eski TFF Başkan adaylarından Erdal Alkış, Galatasaray'ın başkanlık koltuğunu Dursun Özbek'e bırakan Burak Elmas'ın da Büyükekşi'nin listesinde olacağını iddia etti. Alkış, başkan adaylığı için son ana kadar girişimde bulunan ama başvurmayan Servet Yardımcı'nın da Büyükekşi ile yola devam edeceğini savundu.

İşte Mehmet Büyükekşi'nin listesi

Alkış, bugün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "TFF Başkan adayı Mehmet Büyükekşi listesi: Burak Elmas, Mustafa Hacıkerimoğlu, Haluk Kalyoncu, Servet Yardımcı, Hamit Altıntop, Alkın Kalkavan, Mehmet Baykan, Cengiz Zülfikaroğlu, Volkan Can, Bülent Demirlek, Ali Düşmez ve 1 Spor Ekonomisti… Ne dersiniz sn Kamuoyu?" diye yazdı.

Baykan ve Zülfikaroğlu dönüyor

Bu iddiaya göre Nihat Özdemir yönetimindeki hakem skandalı nedeniyle istifa eden Mehmet Baykan geri dönüyor. Daha önce Yıldırım Demirören yönetiminde yer alan Cengiz Zülfikaroğlu da TFF yönetiminde yeniden yer alacak. 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği ve Kırklarelispor Başkanı Volkan Can da yönetimde olacak. Bir diğer sürpriz isimle eski hakem Bülent Demirlek. TFF yönetimlerinin değişmez ismi Ali Düşmez de koltuğunu koruyacak.

Hamit Altıntop da devam edecek

En çok merak edilen konulardan biri de milli takımların da sorumlusu olan ve Stefan Kuntz'u getiren Hamit Altıntop'un ne olacağı. Alkış'a göre Altıntop da TFF yönetiminde bulunacak. Hatta bazı iddialara göre Altıntop, milli takımların sorumluluğunu profesyonel bir şekilde de üstlenerek maaş alacak.

Genel sekreteriliğe Mustafa Eröğüt

Erdal Alkış, Medipol Başakşehir CEO'su Mustafa Eröğüt'ün de yıllardır Kadir Kardaş'ın üstlendiği TFF Genel Sekreterliği koltuğuna oturacağını öne sürdü.

Erdal Alkış, iki gün önce futbol ekonomisti Tuğrul Akşar ve akademisyen Prof. Dr. Sebahattin Devecioğlu ile birlikte Türk futbolunun kurtuluşuna dair bir manifesto yayınlamıştı. Üçlü, özetle TFF'nin Türkiye'nin federasyonu olması çağrısı yaptı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 8
  • GERÇEK 1 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır Fenerasyon diyenler şimdi ne diyeceksiniz
    Cevapla
  • Ali Veli 1 yıl önce Şikayet Et
    GS'lilerin Federasyona daha fazla sızması mutlaka engellenmeli...
    Cevapla
  • isimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    baskanken ligden düşüremedi. simdi de tff yönetimindeyken düşürmeyi deneyecek herhalde
    Cevapla
  • Kürdoğlu. 52 1 yıl önce Şikayet Et
    Bal. Gaymakla. Yenir. Aliştınmi. Bağimlılık yapar. Kim böylesi nimeti red edermiş
    Cevapla
  • recep 1 yıl önce Şikayet Et
    evlere şenlik bir tff
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle