Terim'den bomba cevap! "En büyük pişmanlığım..."

Fatih Terim, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın sözlerine, "Galatasaray'daki son dönemimde en büyük pişmanlığım, veli toplantısı yapmamam oldu" cevabını verdi.

Terim'den bomba cevap! "En büyük pişmanlığım..."
Terim'den bomba cevap! "En büyük pişmanlığım..."
GİRİŞ 07.06.2022 12:28 GÜNCELLEME 07.06.2022 12:28
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Sezona büyük umutlarla başlayan, hatta Burak Elmas'ın geçen yılki seçim sürecinde başkanlık vaadi olarak ismini verdiği Fatih Terim, yollar ayrıldıktan sonraki en sert açıklamalarını yaptı. Youtube'da yayın yapan Spor Gecesi programına konuşan Terim, Elmas'ın son röportajında kendisini hedef alan sözlerine, "Benim Galatasaray 'daki son dönemimde en büyük pişmanlığım, veli toplantısı yapmamam oldu" cevabını verdi. Terim'in bu çıkışıyla, Burak Elmas'ın annesi Saniye Elmas'ın kendisini eleştiren tweetler atması ve kulüple ilgili radikal kararlar alırken eski başkanlardan kayınpederi Faruk Süren'e danışmasıyla ilgili bir göndermede bulunduğu belirtiliyor. Fatih hocanın tepki gösterdiği konulardan biri de ibrasızlık hakkındaydı.

'Sadece idari ibra olmazdı'

Son kongrede Elmas'ın, "Benim ibra edilmemem için çalıştı" dediği Fatih Terim, "Ben kulübün sahibi değil, üyesiyim. Kimseye karışmam. Ama eğer bunu yapmış olsaydım, sadece idari ibrasızlık çıkmazdı" ifadelerini kullandı. Bir önceki sezon tek golle kaçan şampiyonluk hakkında da konuşan Terim, "Son şampiyonluğumuz elimizden alındı" yorumunu yaptı.

'Aldığım cezaların sebebi bu'

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan aldığı rekor cezalarla ilgili olarak da "Ben her yerde Galatasaray'ın haklarını savundum ve yapayalnız kaldım. Pandemi ve sonrasında yalnız bırakıldım. Aldığım cezaların sebebi bu" diyen Fatih hoca, gerekirse 11 Haziran'daki kongreden sonra konuşacağını ve Burak Elmas'ın yaptığı açıklamaları hiç önemsemediğini dile getirdi.

Burak Elmas ne demişti?

● Fatih Terim'in geçmiş Galatasaray'da yaşadığı dönemlerden çok farklı bir davranış sergiledim. Sonrasında yaptıklarıyla ilgili artık aynı hissiyatta olmadığımı söyleyebilirim.

● Üyeler kulübün sahibidir, teknik direktörler profesyoneldir. İkisini de yapamazsınız aynı zamanda. Kulüpte profesyonel görev alanların üyelikleri dondurulur. Oy kullanamazsınız.

● Ayrıldığımız esas yer ekip meselesiydi. Kişilere bağlı olmayan bir futbol stratejisi kurmamız lazım dedim. Teknik direktörün ekibi olmaz, kulübün ekibi olur. Hoca ayrıldıktan sonra ekipteki bir çok arkadaş kendi istifa etti zaten, normal değil.

● Fatih Terim'e artık duygularım kırgınlıktan kızgınlığa dönmüş durumda.

● Fatih Terim 'Başkanı ben getirdim, ben göndereceğim' diye mesaj yolladı. Fatih Terim'in genel kurulda kaç oyu var onun sayısını tespit etmedim.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 47
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Hangisi
    Cevapla
  • THY 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamdan Ülke de Galatasaray da kurtulsun. Kabak tadı verdi artık..
    Cevapla
  • Hüseyin Aras 1 yıl önce Şikayet Et
    Değerli h0cam o ve havarileri senin tırnağın olamaz.Biz herşeyi biliyoruz.Sen rahat ol .Taşların yerine oturmasını bekliyoruz.Üyeler gerekeni yapacaklardır.
    Cevapla
  • Çelik Bilek 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Elmas'tan razı olsun,tuttuğu Elmas olsun Terim tenekesinden kurtardı ülkeyi.
    Cevapla
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sene averajla kaybettik şampiyonluğu bu yıl ise UEFA Avrupa liginde liderdik buda fatih Terim hocamız sayesinde oldu devam etseydi kerem morutsan marcao ve Nelson şuan da 70 milyon avro satılırdı ama bazıları fatih hocamızı sevmiyor onu attılar sezon sonu bekleseydiniz
    Cevapla
  • Hayri 1 yıl önce Şikayet Et
    Kibir abidesini Mustafa Cengizin hastalığıyla dalga geçmesi ile hatırlarım bir Gsli olarak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle