Burak Elmas: Fatih Terim 'Başkanı ben getirdim, ben göndereceğim' demiş

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, yaklaşan seçim öncesinde çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Burak Elmas: Fatih Terim 'Başkanı ben getirdim, ben göndereceğim' demiş
Burak Elmas: Fatih Terim 'Başkanı ben getirdim, ben göndereceğim' demiş
GİRİŞ 05.06.2022 22:16 GÜNCELLEME 05.06.2022 22:16
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da Burak Elmas yönetimi idari açıdan ibra edilmemiş ve seçim kararı çıkmıştı. Galatasaray'da Eşref Hamamcıoğlu ile Dursun Özbek ise adaylığını açıklamıştı.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, yaklaşan seçim öncesi Vole YouTube kanalında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. 

"Arkadaşıma 'Başkanı ben getirdim, ben göndereceğim' mesajı atmış"

"Seçimi Fatih Terim'in sayesinde kazandığım iddiasına sanırım Fatih Hoca da inanıyor" diyen Elmas, "Ayrılıktan sonra Fatih Terim bana haber yolladı. Arkadaşıma 'Başkanı ben getirdim, ben göndereceğim' mesajı atmış" diye konuştu.

"Işıtan Gün neden eleştirildi?"

Işıtan Gün konusuna da değinen başkan, "Işıtan Gün neden eleştirildi? Sebepleri nedir? Sadece sosyal medya paylaşımları mı eleştirildi, bu kadar mı? 10 sene önce attığı tweetler Galatasaray'ın en mühim konusu mu oldu?" dedi.

"İbrasızlık olsun biz kazanalım diyenleri açıklayacağım"

"Bir yerden sonra Galatasaray için mücadele edenlerin hamle yapması gerekiyor" diyen Burak Elmas, "Zamanı gelince bu iktidar mücadelesi verenler, kimin hangi başkanı seçtirmek için çalıştığını, ibrasızlık olsun biz kazanalım diyenleri açıklayacağım" ifadelerini kullandı.

Elmas, "Galatasaray artık sezonluk bakamaz, uzun vadeli yönetilmesi gerekir" diye konuştu. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 28
  • ÖNCE VATAN 1 yıl önce Şikayet Et
    bu gs nin içinde zihniyeti bozuklar var ilk baştan inan kıraçmı neyse bunlar gs zarar veriyor bunların zihniyeti siyasetteki kişilerle aynı kişiler bunların hiç pilan projeleri yok içeriden ortalığı karıştırmak isteyen kişiler heyy terim sen ne yapmak istiyorsun sen egonu tatmin etmek için gs ye zarar veriyorsun
    Cevapla
  • Hagi 2000 1 yıl önce Şikayet Et
    Buraya terimciler doluşmuş, doğru söz acı gelir. Ne kadar başarısız ve beceriksiz ise o kadar da haklı Burak bey. Çakma imparator takımın son kanını emmeye kararlı gözüküyor, yazık doğrusu.
    Cevapla
  • Pfffff 1 yıl önce Şikayet Et
    Terim şakşakçılarından da sıkıldım artık gs dende sıkıldım oyuncak ettiler işi rezil oldular hepside
    Cevapla
  • Dursun 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu söylediklerin doğru olsa bile bunu medyada paylaşman iyi niyetli değil aksine seni küçük düşürür ve camiayı karıştırmaktan başka bişeye yaramaz
    Cevapla
  • srt 1 yıl önce Şikayet Et
    hayırdır burak bey yalan mı? 2 yıldır hocalık yapmayan fatih terim rahmetli başkanı yedi sende taraftarın anlamsız fatih terim duygusallığından faydalanarak seçime girdin. fatih terim ile çalışabilirsin ama seçimden önce dile getirmenin altındaki amacı herkes biliyor. kim olursa olsun hangi makam olursa olsun birinin eliyle geldiysen birinin eliyle gidersin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle