İki Avrupa devi Marcao için 11 Haziran'ı bekliyor!

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Marcao'nun talipleri artıyor. Oyuncuyla ilgilenen Avrupalı iki kulüp, Galatasaray'ın 11 Haziran'daki başkanlık seçimini bekliyor.

İki Avrupa devi Marcao için 11 Haziran'ı bekliyor!
İki Avrupa devi Marcao için 11 Haziran'ı bekliyor!
GİRİŞ 05.06.2022 10:32 GÜNCELLEME 05.06.2022 23:13
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de sezonu hayal kırıklığıyla tamamlayan Galatasaray'da gözler seçimde. 11 Haziran'da gerçekleşecek başkanlık seçimi öncesindeyse transfer hareketliliği sürüyor.

Galatasaray savunmasının kilit ismi Marcao için talipler artıyor. Her transfer döneminde adı birçok farklı kulüple anılan Marcao'ya İtalya ve İspanya'dan talipler var.

Atalanta ile Sevilla, Marcao'nun peşinde

Sabah gazetesinin haberine göre, Avrupa Ligi'nde sergilediği performansla dikkat çeken Marcao için Serie A'nın önemli kulüplerinden Atalanta devreye girdi. Çizme ekibi Brezilyalı savunmacı konusunda ısrarcı. Atalanta, 11 Haziran'dan sonra yeni yönetime resmi teklifte bulunmayı düşünüyor.

Marcao'nun bir talibi de La Liga'dan var. İddiaya göre İspanya'nın köklü kulüplerinden Sevilla, Brezilyalı savunmacıyı kadrosuna katmak istiyor.

Gazeteci Fabrizio Romano'ya göre Sevilla, Aston Villa'ya 41 milyon euro'ya sattığı Diego Carlos'un yerini Marcao ile doldurmayı düşünüyor.

Marcao'nun sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Bu sezon sarı-kırmızılı formayla 39 resmi maçta görev yapan 26 yaşındaki Marcao'nun kulübüyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

2019'un başında Portekiz ekibi Chaves'ten 4 milyon euro'ya transfer edilen Marcao son olarak geçen yaz sözleşmesini uzatmıştı. Marcao'nun sözleşmesi 2024 Haziran'da sona eriyor.

Candaş Aşık Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Candaş Aşık
YORUMLAR 5
  • Kürdoglu 52 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu. Avrupa topcusu. Degil. Nokta. Maclarini bir izleyin ya faul yapar ya. Kendini takip faul alir. Buna hic kimse torelans vermez nokta
    Cevapla
  • Amedli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bununla Avrupa'da oynayamaz diye ne alakası var alah askına
    Cevapla
  • fenerli 1 yıl önce Şikayet Et
    o iki avrupa devi sizin le konuştu herhalde uydur ve yaz
    Cevapla
  • Noldu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ezik zorunamı gitti
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Gitsinler de kurtulsak haberlere bakarsan hep gidiyorlar ama hepsi de elde kaldı
    Cevapla