Omar, Norveç'i değil, Galatasaray'ı seçti!

Galatasaray’da Omar Elabdelloui yeni bir sayfaya açmaya kararlı görünüyor. Norveçli futbolcu lig biter bitmez Milli Takım’a gitmesinin risk olacağını düşünerek affını istedi.

Omar, Norveç'i değil, Galatasaray'ı seçti!
Omar, Norveç'i değil, Galatasaray'ı seçti!
GİRİŞ 29.05.2022 10:21 GÜNCELLEME 29.05.2022 10:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile bu sezon başında geçireceği kampın çok önemli olduğunu düşünen Norveçli sağ bek bu nedenle tedbirli hareket ediyor. Gözünden geçirdiği talihsiz kaza sonrası 1 yıl sahalardan uzak kalan ve Galatasaray’da kontratının son senesine giren 30 yaşındaki oyuncu hem kulübe borcunu ödemek hem de sergileyeceği performansla yeni bir sözleşme yapmak istiyor. İyi bir kamp geçirerek sezona formda bir giriş yapmak isteyen Omar’ın bu sezonla ilgili büyük beklenti içinde olduğu ve çok konsantre olduğu belirtildi.

30 yaşındaki oyuncu ligde son 4 maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemezken toplamda 7 karşılaşmada 549 dakika sahada kalabildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye gibi dünyada kelek beleş kolay para kazanılan ceplerinilen lüplenilen bir ülke daha var mı tabii ki Türkiye'yi tercih edecek. sayın cumhurbaşkanım ve futbol yöneticileri Türkiye'de futbol transfer piyasasının üst limiti en çok 150.000 Euro olmalı bunun gibi çer çöpler Arnavutluk Romanya ve Bulgaristanlikleri nde binlerce var hem de başarıya ağaçlar getirin oynatın.bunun üzerinde bir para hem yöneticiler tarafından hem de menejerler tarafından bölüşülüyor. Çünkü Türkiye'de oynanan futbol Avrupa amatör kümeleri seviyesindedir ötesi boş laf. sayın cumhurbaşkanım spor yasası derhal uygulamaya geçilmelidir.
    Cevapla
  • Deny Swamp 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabi efemm
    Cevapla
  • Doğukan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu körü takımda kim tutuyor hala 7 maç oynamış ne gol ne asist tam bir para tuzağı bu çöpleri kim takımda tutuyor
    Cevapla
  • İsimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Kör sensin saygılı ol biraz maç izle sonra konuş adam asist yapmıştı yapmamıştı
    Cevapla