Arda Turan'ın Galatasaray'daki yeni görevi belli oldu!

Galatasaray'da sözleşmesi sona eren Arda Turan'ın Dursun Özbek'in başkan olması halinde altyapı sorumlusu olacağı bildirildi.

Arda Turan'ın Galatasaray'daki yeni görevi belli oldu!
Arda Turan'ın Galatasaray'daki yeni görevi belli oldu!
GİRİŞ 28.05.2022 11:47 GÜNCELLEME 29.05.2022 01:07
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Galatasaray'la sözleşmesi sona eren Arda Turan futbolu resmen bırakmadı. ABD ve Katar'dan teklifler alan Arda'nın Galatasaray'da 11 Haziran tarihinde gerçekleşecek seçimi beklediği ortaya çıktı.

Dursun Özbek'in başkan olması halinde deneyimli ismin altyapı sorumlusu olarak Sarı-Kırmızılı kulüpte yeni bir kariyere yelken açacağı öğrenildi. Son dönemde Florya'daki altyapı maçlarını kaçırmayan 35 yaşındaki yıldız, U-19 Takımı'nın Fenerbahçe'yi 2-1 yendiği derbiyi Kadıköy'de tribünden takip etmişti.

Futbol altyapısını Galatasaray'da alan Arda Turan, antrenörlüğü seçmesi halinde Florya'da işbaşı yapmaya sıcak bakıyor. Dursun Özbek ve listesindeki Erden Timur da tecrübeli oyuncunun devam etmesini istiyor.

Diğer başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun ise Arda Turan ile ilgili bir düşüncesi bulunmuyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • rıfkı efendi 1 yıl önce Şikayet Et
    bundan olsa olsa blendır olur ortalığı karıştırır bu sezon gördük açıkça ha birde uçakta gazateci döver çok yetenekli caaanııım
    Cevapla
  • Sadi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bundan top toplayıcı bile olmaz.
    Cevapla
  • Hasanbb 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar magazine,suça ve asayiş olayına karışıp 4 senedir emekli olan adam alt yapıda hangi çocuğa örnek olacak
    Cevapla
  • Aksaray 1 yıl önce Şikayet Et
    bence top toplayıcılığa geri dönsün o da bi hizmet
    Cevapla
  • mmmm 1 yıl önce Şikayet Et
    yeni çakma imparator hayırlı olsun terimi Türk futboluna imparator diye kakalayan lobi veliaht olarak ardayı seçmiş anlaşılan terimin yerini fazlasıyla doldurur karakter olarak aynılar ego kibir kolpadan rüzgar hepsi mevcut
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle