Galatasaray'dan ayrıldı PSG'ye gidiyor!

Galatasaray'da da bu sezon danışman olarak görev yapan Luis Campos, Paris Saint-Germain'de sportif direktörlük koltuğuna oturmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'dan ayrıldı PSG'ye gidiyor!
Galatasaray'dan ayrıldı PSG'ye gidiyor!
GİRİŞ 22.05.2022 11:57 GÜNCELLEME 22.05.2022 23:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray 'da başkan Burak Elmas'ın "danışman olarak" görev verdiği Luis Campos, Fransa Lique 1 takımlarından Paris Saint Germain'de sportif direktörlük koltuğuna oturmaya hazırlanıyor.

Kylian Mbappe ile birlikte Real Madrid'e gitmesi beklenen Campos, Mbappe'nin Paris Saint Germain ile 3 yıllık yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varmasının ardından kararını değiştirdi ve rotasını yeniden Fransa'ya kırdı.

Paris Saint Germain'de Leonardo'dan koltuğu devralmaya hazırlanan Campos, önümüzdeki hafta çarşamba günü PSG Başkanı Nasır el-Halifi ile Paris'te bir görüşme gerçekleştirecek.

PSG'de sportif direktör olması beklenen Campos'un bu sürecinde Mbappe'nin direkt olarak etkili olduğu ve kulüp yönetimiyle de yeni sözleşme görüşmelerinde bu doğrultuda fikirler verdiği belirtildi

Monaco'yu ikinci ligden alıp inşa eden ve 2018 yazında Lille'e geçen sportif direktör Luis Campos, Kylian Mbappe'yi keşfeden isim olarak da dikkatleri üzerine çekiyor. Campos hakkında her zaman olumlu sözler kullanan Mbappe, "Campos bir futbol dahisi ve bugünlerimde katkısı çok büyük" ifadelerini kullanmıştı.

Campos ise Mbappe'nin Neymar'dan çok daha iyi bir oyuncu olduğunu ifade ederek "Mbappe, Neymar'dan çok daha fazla sorumluluk alıyor ve Paris için vazgeçilmez. Mbappe, Cristiano Ronaldo'dan çok daha iyi olacak ve herkesten daha çok Ballon d'Or kazanacak." şeklinde konuşmuştu. (Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Coşkun 1 yıl önce Şikayet Et
    Mbabe herkesten çok balon dor kazanacak diyor ve 23 yaşında iken Messi 7. Balon dor u alıyor
    Cevapla
  • ercisli 1 yıl önce Şikayet Et
    Afrika'nın bağkur ligi Avrupa'nın SGK ligi olduk. Emeklisi gelen bize geliyor. Bide sosyal sağlık yok diyorlar ülkede.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Güle güle. Bize ne psg düşünsün.
    Cevapla