Arda Turan: Yakında açıklayacağım

Galatasaray'la sözleşmesi sona erecek Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan ile bir etkinliğe katılırken çıkışta açıklamalarda bulundu.

Arda Turan: Yakında açıklayacağım
Arda Turan: Yakında açıklayacağım
GİRİŞ 19.05.2022 12:36 GÜNCELLEME 19.05.2022 12:36
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın altyapısından yetişen ve son dönemde elde edilen başarılarda büyük pay sahibi olan, Türkiye'yi yurt dışında başarıyla temsil eden Arda Turan, artık kariyerinin son döneminde...

Galatasaray bu sezon Nef Stadı'nda son maçına Adana Demirspor karşısında çıkarken Arda Turan'ın taraftarlara veda etme isteği Domenec Torrent engeline takıldı. İspanyol hoca, sözleşmesinin sonuna gelen Ryan Babel ve Feghouli gibi isimlere şans verirken Arda'yı kadronun dışında bıraktı.

Domenec Torrent, bu tercihini "Arda'nın kondisyon olarak oynama durumu yoktu" diyerek savundu. İspanyol çalıştırıcı birkaç hafta önce ise Arda Turan'la ilgili bir soruya 'İyi çalışıyor' cevabını vermişti.

Arda Turan, futbolu bırakıp bırakmama konusunda net bir karar verebilmiş değil. Arda Turan, gazetecilerine yaptığı açıklamada "Aslında yaşadığım kötü bir şey yok. Futbolu bırakma konusunda daha karar vermedim. Hocamla, ailemle eşimle oturup konuşacağım. Sona doğru yaklaştığım kesin. Belki de sondu. Daha karar vermedim. Bunu yakında açıklayacağım. Ben kulübümü çok seviyorum. Kimseye kırgınlığım da yok. İnşallah Galatasaray daha iyi olacak. Söylenildiği kadar sorun yok. Zorlu ve yorucu bir kariyerdi. En azından kararımı alma ve açıklama konusunda birazcık saygı bekliyorum." dedi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Arda bırakmasada futbol onu çoktan bırakmış...
    Cevapla
  • bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    zaten barcelonada futbolcu bıraktı sahada oradan oraya yürümekten başka bir şey yapmadı zaten bir çapasıda olmadı ki çabalayan insan göbek yapmaz çalışır çabalar olmaz o zaman çalıştı çabaladı olmadı canı sağolsun helalolsun derdik
    Cevapla
  • Hayri 1 yıl önce Şikayet Et
    Terim dönerse bir sene daha emerim kulübü diye düşünüyor olabilir. Seçimi bekliyor.
    Cevapla
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    hadi hayırlı olsun seneye Survivor da
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Gidin gidin gidin artık gidin gidin artık bırakın futbulun yakasını tükettiniz Türkiye futbolunu.gidin görünmeyin gözümüze ver kararını biz verdik kararımızı çoktan.gidin artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle