Arda'yı çileden çıkaran karar! İntikam...

Teknik direktör Domenec Torrent, Galatasaray'ın bu sezon evinde oynadığı son maçta Arda Turan'ı kadro dışı bırakarak intikam aldığı iddia edildi.

Arda'yı çileden çıkaran karar! İntikam...
Arda'yı çileden çıkaran karar! İntikam...
GİRİŞ 18.05.2022 09:48 GÜNCELLEME 18.05.2022 21:18
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın altyapısından yetişen ve son dönemde elde edilen başarılarda büyük pay sahibi olan, Türkiye'yi yurt dışında başarıyla temsil eden tecrübeli futbolcu, kariyerinin sonuna geldi.

Galatasaray bu sezon Nef Stadı'nda son maçına Adana Demirspor karşısında çıkarken Arda Turan'ın taraftarlara veda etme isteği Domenec Torrent'e takıldı.

İspanyol hoca, sözleşmesinin sonuna gelen Ryan Babel ve Feghouli gibi isimlere şans verirken Arda'yı kadro dışında bıraktı.

Domenec Torrent, bu tercihini "Arda'nın kondisyon olarak oynama durumu yoktu" diyerek savundu.

"13 MİLYON EURO KAZANDIRDIM"

Cimbom'a büyük emekleri geçen Arda'nın 5 dakika bile olsa taraftarlar önünde şans bulamaması tepkileri beraberinde getirdi. Sessizliğini bozan Arda, Instagram hesabından bir paylaşım yaptı.

"Yok kardeşim, ben 13 milyon euro kazandırmadım. Ben seni 16 dakika bekletmedim. Ben seni playoff'a bırakmadım. Ben seni 2008'de, senden 3 kat fazla bütçeyle, yeni stadyumu varken rakibinin önünde şampiyon yapıp gittim. "Ben Galatasaray'ı sevdim. Ben bu sene 30 tane altyapı maçı izledim, sen? Sadece Galatasaraylı gibi uyumak istiyorum."

İNTİKAM MI ALDI?

Galatasaray bu sezon seyircisi karşısında son maçına çıkarken futbolu bırakmaya hazırlanan Arda'nın kadroda yer almaması maça damga vurdu.

Bu durum Spor Toto Süper Lig'deki Göztepe maçından önce Fatih Terim'le paylaştığı fotoğrafı akıllara getirdi.

Domenec Torrent'in Arda'ya veda şansı vermeyerek bir nevi 'intikam aldığı' şeklinde yorumlar yapıldı.

KAYNAK: FOTOMAÇ
Candaş Aşık Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Candaş Aşık
YORUMLAR 17
  • Taraftar 1 yıl önce Şikayet Et
    Torent kim oluyorda Ardadan intikam alıyor Fatih terimin sayesinde Arda yıldız bir futbolcu oldu camianın alt yapısından yetişen biridir Arda bazı taraftar yorumcularımız karalamaya kalkıyor Yapıyorsa kendine yapıyor sizin yaptığınıza kalışıyormu Arda hayır Onun hayatı onundur ne yaparsa kendine zarar verir kimseyi ilgilendirmez Torent bir yabancı bir birine düşürmek amacı onunda hoşuna gidiyor Hangi gevur Türkiyeye dost olmuş
    Cevapla
  • TATAR REMİ 1 yıl önce Şikayet Et
    arda acunu ara canım
    Cevapla
  • G.Saraylı 1 yıl önce Şikayet Et
    Arda en büyük zararı kendine verdi. Mükemmel bir geçmişi vardı. Ama onunla kendi kredisini bitirdi. Göbek bağlayacaksan GS'da işin ne? Sosyal hayatında kavga ve döğüşle anılmamalısın. Ne yazık ki kendine çok ama çok zarar verdi.
    Cevapla
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    arda yı adam bilirdim f. terimle haklı olduğu bir sebepten araları bozulmuştu haklı olduğu halde o ne yaptı gitti abim deyip eli,ni öptü gs nin değeri olmak istiyorsan karşında kim olursa olsun baban dahi olsa eğilmeyeceksin
    Cevapla
  • Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Arda Galatasaray değerlerinden biri daha çok işi var bu kulübe hizmet edecek torent gönderecekler arda burada kalacak çok büyük bir ayıp olmuş arda Küsmez daha azimli hırslı bir şekilde çekecektir futbol seven biridir takma kardeşim arda biz seni seviyoruz GS ARDA
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle