Feghouli Galatasaray'a veda etti

Galatasaray'ın Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli kulübe veda etti. Feghouli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Burada olmak benim için büyük bir onurdu" dedi.

Feghouli Galatasaray'a veda etti
Feghouli Galatasaray'a veda etti
GİRİŞ 17.05.2022 21:40 GÜNCELLEME 17.05.2022 21:50
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Sofiane Feghouli, 5 yıllık Galatasaray kariyerini sona erdirdi. Sarı-Kırmızılılarda son maçına çıkan 32 yaşındaki futbolcu sosyal medya üzerinden veda etti.

Cezayirli futbolcu, Instagram hesabından, "Göstermiş olduğunuz misafirperverlik, saygı ve kendimi İstanbul’da Galatasaray’da evimdeymiş gibi hissettiren Türk halkına, bana gösterdikleri sevgi ve aşk adına taraftarlarımıza ve takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Burada olmak benim için büyük bir onurdu. Sizin için en iyisini diliyorum." mesajının yazılı olduğu gönderi paylaştı.

Tecrübeli futbolcu, 3-2 kazanılan Adana Demirspor maçının ardından çocuklarıyla birlikte sahaya girip, tribünleri selamlamıştı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 11
  • Fetti 1 yıl önce Şikayet Et
    Yallah
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkes bir şeyler yazmış ama ben belhanda olmadığı zaman bu adamdan pek bir şey görmedim. Alacağından indirim yapmayarak ve hiç bir katkı vermeyerek bedavadan bir sürü para aldı. Gideceği yer belli adana Demirspor
    Cevapla
  • cimbomlu 1 yıl önce Şikayet Et
    İkinci yarı aılıp bizi şampiyon yapardı bu sezon çoook kötüydü yolun açık olsun
    Cevapla
  • Gs'li 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok kritik maçlar kazandırdı. Çok teşekkürler. Allah’a emanet ol. Rabbim işini gücünü rast getirsin. Daha fazla oynatılmalı idi
    Cevapla
  • hamidgil 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray a gelmiş yetenekli olupda bizi mahrum bırakan iki futbolcudan biri bu diğeri Lincoln dur benim için selametle seni tutmayalım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle