Galatasaray'da Dursun Özbek başkanlığa aday olacak

Eski Galatasaray Başkanı Dursun Özbek bu sabah, 4-11 Haziran'da yapılması planlanan başkanlık seçimleri için aday olmaya karar verdi.

Galatasaray'da Dursun Özbek başkanlığa aday olacak
Galatasaray'da Dursun Özbek başkanlığa aday olacak
GİRİŞ 16.05.2022 00:27 GÜNCELLEME 16.05.2022 00:27
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Burak Elmas'ın idari yönden ibra edilmemesinin üzerine seçim sürecine girmişti. Üyelerden Fırat Develioğlu'un mahkeme başvurusu nedeniyle 4-11 Haziran tarihlerine ertelenen başkanlık seçimine bir isim daha aday olarak katılacak.

Bu sabah aday olmaya karar verdi

Uzun süredir camiadan "Aday ol" çağrısı yapılan Dursun Özbek, kendi kararıyĺa aday olmak istedi. 30 Nisan öncesi camiadaki birçok isim aday olması için talepte bulundu ama Dursun Özbek, o dönem aday olmayı doğru bulmadı. Dünkü basketbol maçına giden ve taraftardan büyük bir sevgi gören Özbek, aday olmaya karar verdi.

Metin Öztürk'le projeler için bir aradaydı

Başkan Dursun Özbek'in, Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu ile de bir araya gelmesi ve görev teklif etmesi bekleniyor. Özbek ile Metin Öztürk, Riva, Florya ve diğer gayrimenkuller konusunda sürekli istişare halindeydi. (Ajansspor)

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 10
  • haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    terimi istemiyoruz
    Cevapla
  • Gs li 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz taraftar Dursun Başkanı istiyoruz,başkanlık ona yakışıyor, yürekten başkan Dursun Özbek
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Koca galatasarayın düştüğü duruma bak giderken tencere tava çalarak sevinmiştik şimdi aday oldu diye bayram ediyoruz
    Cevapla
  • Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Dursun başkanı devirenler, gel başkan ol diyor! Mizah aramaya gerek yok. GS kulübü bunu fazlası ile yapıyor. GS bu durumdan acilen çıkmalı.
    Cevapla
  • Uzman 1 yıl önce Şikayet Et
    Dursun Başkana yakışır,Gs nin başkanı olmalı, Fatih Terim de tekrar başa gelmeli,cebinden para koyan tek başkan Dursun Özbek tir.
    Cevapla
  • Celal 1 yıl önce Şikayet Et
    Yakışır dursun başkanıma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle