Axel Witsel, Galatasaray'a önerildi!

Sezon sonunda Dortmund ile yollarını ayıracak olan Axel Witsel, Galatasara'a önerildi. Belçikalı yıldızın tek sorunu ise yıllık maaşı.

Axel Witsel, Galatasaray'a önerildi!
Axel Witsel, Galatasaray'a önerildi!
GİRİŞ 14.05.2022 11:14 GÜNCELLEME 14.05.2022 11:54
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sarı-Kırmızılılar, gelecek sezon takıma mutlaka tecrübeli bir orta saha kazandırmak istiyor. Bu anlamda menacerler aracılığı ile flaş bir isim gündeme geldi. Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'un formasını giyen Axel Witsel, Cim Bom'a önerildi.

Sarı-Siyahlı ekibin hocası Marco Rose da geçtiğimiz günlerde, "Witsel harika bir oyuncu. Bizim için çok önemli maçlar oynadı. Ancak sözleşmesini uzatmama kararı aldık. Kendisine veda edeceğiz" ifadelerini kullanmıştı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Belçikalı futbolcunun bonservis sorunu da böylelikle ortadan kalkmış oluyor. Tek sıkıntı ise 33 yaşındaki futbolcunun yıllık maliyeti.

Ücreti çok yüksek

Dortmund ekibinde 6 milyon Euro civarında kazanan Witsel'e, bu paranın ödenmesi şu anda imkansız gözüküyor. Fakat Cim Bom, farklı yollarla bu transferi bitirebilir. Edinilen bilgilere göre Galatasaray 'ın, gelecek sezon bu bölge için verebileceği maksimum yıllık ücret 2.5 milyon Euro. Bu rakamın yanında imza parası ve bonuslarla birlikte Witsel ikna edilmeye çalışılacak. (Fanatik)

YORUMLAR 5
  • isimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    menajer oyunları başlamış anlaşılan. Takıma önce RUH alın , yönetici alın , teknik direktör alın. Futbolcu kolay bulunur. Sahi Niğdespor vardı pilot takım olarak alınan. O takım bulunduğu ligden düştü. Kaç futbolcusu Galatasaray'a alındı?
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Niye Galatasaray’a önerdiler acaba diye düşünüyorumdum ki, yaşının 33 olduğunu gördüm.
    Cevapla
  • haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    torrent ve camposa zaman verilseydi çok iyi ve dinamik adamlar getirecekti. kına yaksın dinozorlar.
    Cevapla
  • Gs li 1 yıl önce Şikayet Et
    Baska moloz yokmu 33 dedelerle ne isi var
    Cevapla
  • Ulan 1 yıl önce Şikayet Et
    Moratan gibi gençleri alırlar cingene çoluk çocuk aldı dersiniz yaslı tecrübeli alırlar dede dersiniz sen de hele önce paran var mı kardeş züğürtlük yapma. Paran yok tatterevalliyle anladın sen oni!!
    Cevapla