Galatasaray'da dev operasyon! 8 ayrılık birden

Sadece Feghouli ve Babel’in gitmesiyle yıllık 6 milyon 350 bin Euro’su kasasında kalacak olan Galatasaray’ın 50 milyon Euro’luk A Takım bütçesi ise 40’tan da aşağıya inecek.

Galatasaray'da dev operasyon! 8 ayrılık birden
Galatasaray'da dev operasyon! 8 ayrılık birden
GİRİŞ 13.05.2022 09:37 GÜNCELLEME 13.05.2022 21:24
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bankalar Birliği ile 3 sene önce imzaladığı anlaşma sonucunda ilk faiz ödemesini ağustos ayında gerçekleştirecek olan Galatasaray'ın kasasından 200-300 milyon TL arasında para çıkacak. Futbol takımı maaş bütçesini azaltmak zorunda olan sarı-kırmızılı kulüp, bu ay sonunda sözleşmesi bitecek 8 oyuncusuna veda edecek. Bu isimlerin ayrılmasıyla maaş bütçesinde 144 milyon TL tasarruf sağlanacak.

ARDA TURAN FUTBOLU BIRAKIYOR

Galatasaray, yüksek maliyetli yıldızlar Feghouli ve Babel'le yola devam etmeyecek. Halil Dervişoğlu, Pulgar ve Pena'nın kiralık sözleşmelerinde opsiyon bulunmuyor. 8 milyon TL'ye oynayan Arda Turan futbolu bırakacak. 4'er milyon TL kazanan Fatih Öztürk ve Semih Kaya da yeni sezonda kadroda düşünülmüyor. Burak Elmas döneminde 50 milyon Euro'yu bulan A Takım bütçesi, yeni yönetimle birlikte 40 milyon Euro'dan aşağı seviyeye çekilecek.

YORUMLAR 11
  • G.Saraylı 1 yıl önce Şikayet Et
    GS'ın çok acil futbolu bilen başkan ve hocaya ihtiyacı var. Hoca yerli olmalı. Takım da çok iyi oyuncular var. Ama onları işleyen yok. 4-5 tane yeni transfer (özellikle orta saha) kaliteli, sözleşmeler sağlam yapılmalı. Bu sene takımdan bir zevk alamadık. Sinir küpü olduk.
    Cevapla
  • net 1 yıl önce Şikayet Et
    babele kızıyoruz da asıl sorun arda futbolu çoktan bırakmış 2 sezondur boşuna para alıyor gs dan
    Cevapla
  • adanalı 1 yıl önce Şikayet Et
    3 maçta da beni yedek kulübesine alsanız nolur? oynamaya gerek yok. hayatımız kurtulur.
    Cevapla
  • Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar iki seneden beri gidiyorlar zaten. Hem gidip 6 milyoncuk kasada kalsa bile bu paraların hak etmeyen başka bir "bomba transfer" gelir üzerine oturur, kolay gelsin.
    Cevapla
  • Birds 1 yıl önce Şikayet Et
    Gomis'e Teşekkür ederiz . yediyüzellibin euro, (onüç milyon lira) Ömer Bayram'a teşekkür ederiz .On milyon lira. Taylan'a teşekkür ederiz sekiz milyon lira. Toplamda otuz milyon lirayı geçiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle