Galatasaray'a transferi direkten döndü!

Galatasaray'ın Alexis Sanchez ile her konuda anlaştığı ancak seçim ortamı nedeniyle transferin sürüncemeye girdiği iddia edildi.

Galatasaray'a transferi direkten döndü!
Galatasaray'a transferi direkten döndü!
GİRİŞ 10.05.2022 15:18 GÜNCELLEME 10.05.2022 15:18
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İtalyan basını, Inter'den sezon sonunda ayrılmaya hazırlanan Alexis Sanchez'in Galatasaray'la her konuda anlaştığını ancak seçim süreci nedeniyle projenin gerçekleşmesinin zor olduğunu duyurdu.

İtalyan basını, Galatasaray'la görüşmeler yapan ve hemen hemen her konuda anlaşmaya varan Şilili yıldızın transferinin, Galatasaray'da yaşanan gelişmeler nedeniyle tehlikeye girdiğini yazdı.

Galatasaray'da yönetimin değişeceği, bu paralelde Torrent'in de gönderilmesinin gündemde olduğu hatırlatılan haberde; Alexis Sánchez'in de alternatif tekliflere yöneldiği belirtildi.

33 yaşındaki yıldız oyuncuyu, İspanyol ekibi Sevilla da istiyor.

Inter formasıyla bu sezon Serie A'da 26 karşılaşmaya çıkan tecrübeli oyuncu 5 gol atıp, 3 de asist yaptı.

YORUMLAR 9
  • Bırak elmas 1 yıl önce Şikayet Et
    Bı haltı becerse şasıracaz Bırak elmas
    Cevapla
  • gs1905 1 yıl önce Şikayet Et
    daha gençmiş 2 yıl daha oynayıp tecrübe kazansın ondan sonra alırız
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Son 5 yilda cikan transfer haberlerine bakarsak, Galatasaray yaklasik bin tane futbolcuyu transfer etmek istemis ve hala üstünde hak iddia ediyor misal Mert Hakan , Irfan Can. Kafaya bak kafaya..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Cahil gs taraftarını yumuşatmak işin umut aşısı.Aklı başında,gördüğünü değerlendirme yetisine sahip gs taraftarına bu aşı tutmaz.
    Cevapla
  • ??? 1 yıl önce Şikayet Et
    33 yasindaymis benim dedem 70 yasinda bence daha genc her bolgede oynar her mac gol garantisi verilir bence galatasaray benim dedemin transferini bi dusunsun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle