Dursun Özbek başkanlık sorusuna böyle yanıt verdi!

Galatasaray Kulübü eski başkanı Dursun Özbek, 'Galatasaray'da başkanlığa yeniden adaylığı düşünüyor musunuz?' sorusuna, gülümseyerek yanıt verdi.

Dursun Özbek başkanlık sorusuna böyle yanıt verdi!
Dursun Özbek başkanlık sorusuna böyle yanıt verdi!
GİRİŞ 10.05.2022 13:23 GÜNCELLEME 10.05.2022 13:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü eski başkanı Dursun Özbek, memleketi Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde hemşehrileri tarafından pankartlarla karşılandı.

Şebinkarahisar ilçesinde yaptıracağı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin temel atma törenine katılmak üzere ilçeye gelen Galatasaray Kulübü eski başkanı Dursun Özbek, 1905 Şebinkarahisar Galatasaray Taraftarlar Derneği'nce 'hoş geldiniz' pankartı ile karşılandı.

Okul yapımının ardından ilçede talep üzerine başka yatırımlar yapabileceğini açıklayan Dursun Özbek, "Bizler bu tür kazanımlarla örnek olmalıyız. Bir tane ben, bir tane bir başka iş insanı ve diğerleri de bunu örnek alarak bir yerlere bir şeyler yapacaklardır. Böylece ilçemize ve bölgemize katkı sağlamış oluruz" dedi.

BAŞKANLIK AÇIKLAMASI

'Galatasaray Kulübü başkanlığına yeniden adaylığı düşünüyor musunuz?' yönündeki soruya Özbek, gülümseyerek, "Şebinkarahisarın suyu, ekmeği çok lezzetli. Biraz önce yemek yedik. Çok güzel yemek hazırlanmıştı. Şebinkarahisarın şampiyonluğunu kutluyorum. Giresunspor da bu yıl çok iyi mücadele etti." yanıtını verdi.

YORUMLAR 4
  • sdc 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendisi ya da bir başka iş insanı diyor hiç spor insanı demiyor hiç bir kulüp iş insanlarının çiftliği olmamalı çekin elinizi spor kulüplerinden
    Cevapla
  • ali dürüst başkan 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adam seçilmesin buda Burak elmastan beter gitti belanda feghouli yi kulübün başına bela etti dünyanın parasını verdi. gs'a boşuna başkan arıyor gidip ali dürüstü alacaksın gsa başkan yapacaksın çözümü uzaklarda aramayın
    Cevapla
  • Uzman 1 yıl önce Şikayet Et
    Dursun başkan tekrar aday olmalı başkan olmalı fatih Terim de teknik direktör olmalı
    Cevapla
  • SERKAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Gelmez gelirse başarılı olur
    Cevapla