Muslera'nın futbolu bırakmaya niyeti yok!

Başakşehir karşısında 10 kurtarış yapan Uruguaylı file bekçisi, 2024 sonrasında da kariyerine devam etmek istiyor. Nando, en az 40'ına kadar oynamayı hedefliyor.

Muslera'nın futbolu bırakmaya niyeti yok!
Muslera'nın futbolu bırakmaya niyeti yok!
GİRİŞ 09.05.2022 10:47 GÜNCELLEME 09.05.2022 10:49
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Süper Lig'de son olarak Başakşehir'le 0-0 berabere kalırken, 35 yaşındaki tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, tam 10 kurtarışa imza attı. Özellikle son dönemde yaşadığı sakatlıklar ve zaman zaman performansında görülen düşüşler sonrasında eleştirilen Nando, kendisine geldi.

Sarı-kırmızılı kulüple 2024'e kadar mukavelesi bulunan Fernando Muslera'nın bu tarihten sonra da aktif kariyerine devam etmek istediği biliniyor.

40 yaşına kadar oynamak istiyor

Aslan'la sözleşmesinin sonunda 37 yaşına girecek olan Fernando Muslera'nın 40 yaşına kadar futbol oynamak istediği belirtildi.

Nando, Galatasaray'da kalmak istiyor. Ancak 2024'teki mevcut şartların ne olacağı belirsiz.

O günkü yönetim, Uruguaylı kaleciyle yolları ayırmaya karar verirse Fernando Muslera büyük ihtimalle ülkesine dönüp, kariyerini orada noktalayacak. Nando, jübilesinin ardından ise Galatasaray Teknik Heyeti'nde görev yapmayı planlıyor.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 8
  • refik 1 yıl önce Şikayet Et
    futbol öyle bir şey değil yarın ne olacağı belli olmaz zaten tamamen asparagas habere benziyor.
    Cevapla
  • Dadaş erol 1 yıl önce Şikayet Et
    tamam canla başla oynuyor ama sivas maçında beleş üç gol yedi artık eski muslera deyil emekli olmalı iyi bir genç kaleci alınmalı
    Cevapla
  • Emre Çınar 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamın yaşadığı sakatlıkları yaşasan yolda yürüyemezsin gelmiş burda boş yapıyon
    Cevapla
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav boş yapma bize kaç şampiyonluk getirdi sonuna kadar tüm gücüyle çalışıyor
    Cevapla
  • Ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu onun hatası değil 11 kişye karsu tek kişi yargılamak saçma lik savunma iyi olup geçip muslera gol yerse doğrudur hakkını yeme yeri kolay dolduracak biri değil muslera
    Cevapla
  • Muslera Türkiyenin 1 yıl önce Şikayet Et
    En iyi kalecisidir bu sene performas düşüklüğü ilkyarı için adam güney amerika turnuvasından çıktı saf yönetim adama 2 hafta izin vermedi hemen kampa çağırdı ilkyarıda o performansla lyundima kazmasının körlüğüyle adamı sakatlamasıyla son buldu. Bu yönetim çırak bile olamaz!!
    Cevapla
  • yalan mi 1 yıl önce Şikayet Et
    bide ful akbil verin terimle ikisine tapuyu da teslim edin tamam.her oyuncunun bir ömrü var 35 den sonra performans düşüyor.gs in 1.kalecisi okan olmali 2 kaleci olarak 1 2 yil idare eder sonrada emekli olur
    Cevapla
  • Uzman 1 yıl önce Şikayet Et
    Muslera bunu hakkediyor böyle candan oynayan oyuncular gs ye yakışır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle