Burak Elmas sürprizi! Yeniden aday olacak

Kongre günü olarak 11 Haziran'ı belirleyen Burak Elmas'ın, yeni bir listeyle tekrar aday olacağı öğrenildi.

Burak Elmas sürprizi! Yeniden aday olacak
Burak Elmas sürprizi! Yeniden aday olacak
GİRİŞ 04.05.2022 09:51 GÜNCELLEME 04.05.2022 21:56
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Başkanlık koltuğundaki 9 aylık çalkantılı süreç sonunda idari yönden ibra edilmeyen ve seçime gitmek zorunda kalan, ancak mahkeme kararıyla yeniden seçime girmesinin yolu açılan Burak Elmas'ın, tekrar adaylığını koymaya hazırlandığı öğrenildi. Son yapılan olağanüstü yönetim kurulu toplantısında, ekibiyle ciddi tartışmalara giren ve "Gerekirse istifa ederiz" baskıları sonrası seçim tarihini 11 Haziran olarak açıklamak zorunda kalan Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, buna karşın kolay kolay veda etmeye niyetli değil. Burak Elmas'ın, başlattığı projeleri tamamlamak amacıyla yeniden seçime girmek üzere liste çalışmalarına başladığı ve ekibinin neredeyse tamamına yakınını değiştirmeyi planladığı ortaya çıktı.

Güçlü bir ekip kuracak

Elmas'ın, özellikle Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki arazinin satışı sırasında kulübün başında olmak ve süreci yönetmek istediği belirtiliyor. Bununla birlikte futbol şubesinin Kemerburgaz'daki yeni yapılacak tesislere taşınması operasyonunda da Burak Elmas'ın etkin rol oynamayı düşündüğü ifade edildi. Başkan'ın ayrıca, çok daha güçlü isimlerle yeni bir liste oluşturmak istediği ve bu yönde yoğun temaslara başladığı kaydedildi.

Torrent'i de yollayacak

Bu arada Burak Elmas'ın yeniden seçilmesi durumunda Domenec Torrent'le de yolları ayıracağı, yerli bir hocayla çalışıp, tüm transferleri kendi ekibiyle birlikte gerçekleştirmeye hazırlandığı öğrenildi. Hatta Başkan'ın bu hafta içerisinde İspanyol hocayla bir ön görüşme gerçekleştirip, tazminat konusunu masaya yatıracağı da gelen haberler arasında. (Fanatik)

YORUMLAR 24
  • fuat 1 yıl önce Şikayet Et
    desene bu yılda kayıp
    Cevapla
  • olum bak git 1 yıl önce Şikayet Et
    yürü git laaaa n artık tövbe tövbeeee
    Cevapla
  • sariyerli 1 yıl önce Şikayet Et
    gel kardeş cep dolmadı.
    Cevapla
  • Ahmet kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu saatten sonra sana güven olmaz hiç boşuna uğraşma yalandan taraftarın moralini bozma senin yüzünden sokağa çıkamaz hale geldik
    Cevapla
  • Taraftar 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu adam ne yapmaya çalışıyor arkadaşlar resmen galatasaray kulübünü gasp yapmayamı çalışıyor yoksa kulübü çörtmeyemi batırdın yerin dibine takımı yeryüzüne çıkamıyor sen olsa olsa başkan yardımcısı olursun gördük bu sezon başarını senin ilk hatan fatih terimi yarı yolda göndermek oldu sezon sonunu bekleyemedinmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle