Torrent'e cevap verecek mi? Gözler Terim'de...

Torrent'in son basın toplantısında, "Göreve geldiğimde tüm rakip analizleri, veriler, bilgisayar programları silinmiş, kağıtlar yırtılıp atılmıştı" diyerek Fatih Terim'e göndermede bulunması sonrası, gözler tecrübeli hocaya çevrildi.

Torrent'e cevap verecek mi? Gözler Terim'de...
Torrent'e cevap verecek mi? Gözler Terim'de...
GİRİŞ 03.05.2022 08:41 GÜNCELLEME 04.05.2022 00:35
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Sivasspor yenilgisinin ardından katıldığı basın toplantısında, isim vermeden takımın eski hocası Fatih Terim hakkında flaş bir iddiada bulundu. İspanyol çalıştırıcı, göreve geldiğinde hiçbir bilgisayar programının çalışmadığını, dosyaların boş olduğunu, rakip analizleri ve tüm verilerin silindiğini, kağıtların yırtılarak atıldığını ileri sürdü.

Tecrübeli teknik adam bu nedenle futbol akademisinden iki analisti A takıma almak zorunda kaldıklarını ifade etmişti. Domenec Torrent'in sözleri sonrasında, gözler Aslan'ın eski hocası Fatih Terim'e çevrildi. Terim'in, meslektaşına nasıl bir cevap vereceği büyük merak konusu haline geldi.

Florya karışmıştı!

Hatırlanacağı üzere Fatih Terim'in ardından tüm ekibinin de görevine son verilmesiyle birlikte, Florya Metin Oktay Tesisleri'nin adeta alt üst olduğu iddia edilmişti. Birçok formanın kaybolduğu, depoların boşaltıldığı ileri sürülmüş, ancak kulüpten konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmamıştı. (Fanatik)

YORUMLAR 10
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Bakıyorum da bazı taraftarlarımız. Diğer takımlara özenmeye başlamış yazıkkk!!! Fatih hoca iyi olunca öve öve bitirmediniz. Şimdi ne değişti ki. Ve unutmayın ki burak elmas ilk başkan olduğu zaman Fatih hocanın bir açıklaması vardı. " Belki 3 yılımız gidecek ama genç ve uzun vadeli bir takım kuracağız diye." Başkan sözünde durmadı Avrupa kupasından da olduk kendi sonumuzu kendimiz getirdik. Fatih hocanın tek bir hatası varsa 12. Hafta puan farkı 4 iken hakem ile girdiği tartışma sonucu 12 maç ceza alması. Zaten biliyoruz ki Türkiye Galatasaraya karşı. Onun dışında fatih hoca iyiydi.
    Cevapla
  • Tor 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne cevabı verecekki? Torrent haklı.
    Cevapla
  • Galatasaray 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim♡♡♡♡
    Cevapla
  • Fanatik Gs li 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih TERİM gelir umarım ama bence GALATASARAY başkanı olur (domenec torrentin gitmesi iyi oldı)
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim in artik gs anılmaması lazım.yeter artık gs in uzerinden elini cek f terim.
    Cevapla
  • Akif eren 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam kaç senede Galatasaray'ı nerelere getirdi sen siz yarım sezonda bu adamı nasıl döndürebilirsiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle