Galatasaray'a bir şok daha! Transfer yasağı...

Mısır basını, Mustafa Muhammed'in eski takımı Zamalek'in, 1 Temmuz'a kadar Muhammed'in 4 milyon dolarlık bonservisinin ödenmemesi halinde Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet edeceğini iddia etti.

Galatasaray'a bir şok daha! Transfer yasağı...
Galatasaray'a bir şok daha! Transfer yasağı...
GİRİŞ 02.05.2022 11:17 GÜNCELLEME 02.05.2022 11:26
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da en çok merak edilen konuların başında transfer ve futbolculardan alınacak olan borçsuzluk kağıdı geliyor. 11 Haziran tarihinde yeni başkanın seçilmesi durumunda yeni teknik direktör ve transfer konuları acil olarak masaya yatırılacak. TFF, Süper Lig'in 5 Ağustos tarihinde başlayacağını duyurmuştu. Sarı Kırmızılılar yeni başkanını seçtikten 55 gün sonra Süper Lig resmen başlayacak. 55 günlük sürede Galatasaray'ın yeni teknik direktörü, takımdan ayrılacak ve transfer edilecek oyuncuları netlik kazanacak. Aynı zamanda kamp dönemi de yeni teknik direktörle geçirilecek. Transferlerin öncesinde ise mevcut kadroda yer alan futbolculardan borçsuzluk kağıdı alınması gerekiyor. Bankalar Birliği ödemeleri de Ağustos ayında gerçekleştirilecek. 

Akşam'ın Mısır basınına dayandırdığı habere göre Mustafa Muhammed'in eski takımı Zamalek'in yönetimi, 1 Temmuz'a kadar Mustafa Muhammed'in 4 milyon dolarlık bonservisinin ödenmemesi halinde Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet ederek transfer yasağı getirmekle tehdit etti.

11 Haziran'da seçimin olacağı Galatasaray'da. 4 milyon doları kimin ödeyeceği merak konusu...

YORUMLAR 11
  • Net 1 yıl önce Şikayet Et
    Transfer yasağı gelse Galatasaray için hayırlı olur yaptıkları rezil transferin üstüne daha rezillerini yapar bunlar
    Cevapla
  • Net 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray kadrosu kötü değil ver Rıza Çalımbay’a uçurur bu takımı. Torrent miş guardiolanın sol bilmem neyiymiş filan bunlar boş işler camiayı tanımayan adamlarla bu işler olmaz
    Cevapla
  • Manasız 1 yıl önce Şikayet Et
    Ödenir niye ödenmesin niye bu kadar kasıyorsunuz
    Cevapla
  • Taraftar 1 yıl önce Şikayet Et
    Mevcut yönetim Galatasaray ı batırıp rezil etmek için geldi ve başardı şimdi de kaçmak için hol arıyor bunların yaptığı zararlı rakip kulüpler bir olsa yapamazdı!
    Cevapla
  • ismail 1 yıl önce Şikayet Et
    yalandan kim ölmüş o borç ödendi bitti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle